Bespaar op energiekosten en draag bij aan de energietransitie

Professionele lekdetectiediensten met jarenlange ervaring

Bij Blom Lekdetectie begrijpen we de waarde van energiebesparing voor bedrijven en het belang van de energietransitie. Onze focus ligt op het opsporen van lekkages in persluchtsystemen, een cruciale stap om energiekosten te verminderen en bij te dragen aan een duurzame toekomst. Ontdek hoe onze specialisten uw bedrijf kunnen helpen besparen en uw milieu- en klimaatdoelen kunnen ondersteunen.

water lekkage leiding
vochtmeting wand

Bedrijfsbesparing door Lekdetectie in Persluchtsystemen

Persluchtsystemen zijn essentieel in vele industrieën, maar lekkages kunnen leiden tot aanzienlijk energieverlies en hogere kosten. Bij Blom Lekdetectie hebben we expertise in het opsporen van deze lekkages met behulp van geavanceerde apparatuur en technieken. Door nauwkeurige detectie en tijdige reparaties helpen we bedrijven om hun energiekosten te verlagen en hun concurrentiepositie te versterken.

Professionele lekdetectiediensten met jarenlange ervaring

Duurzaamheid en de Energie-Transitie

De wereld staat voor grote uitdagingen op het gebied van milieu en klimaat. Als bedrijf dragen wij bij aan de energietransitie door te focussen op energiebesparing en het verminderen van CO2-uitstoot. Door lekkages in persluchtsystemen op te sporen en te verhelpen, verminderen we onnodig energieverbruik en dragen we bij aan een duurzamere toekomst voor volgende generaties.
warmtebeeldcamera

Milieu- en Klimaatdoelen

Als uw partner in bedrijfsbesparingen en duurzaamheid begrijpen we het belang van het behalen van milieu- en klimaatdoelen. Door samen te werken met Blom Lekdetectie, draagt uw bedrijf bij aan het verminderen van de ecologische voetafdruk en het realiseren van een duurzame samenleving. Laat ons u helpen om energiekosten te verlagen, het milieu te beschermen en uw bedrijf klaar te maken voor de toekomst.

Neem Contact Op

Wilt u besparen op energiekosten, bijdragen aan de energietransitie en uw milieu- en klimaatdoelen bereiken? Neem vandaag nog contact op met Blom Lekdetectie. Onze deskundige specialisten staan klaar om uw persluchtsysteem te inspecteren, lekkages op te sporen en u te helpen bij het realiseren van bedrijfsbesparingen en een duurzamere toekomst.

Onze Diensten

Blom Lekdetectie is de specialist in het opsporen van moeilijk te vinden lekkages.

Lekdetectie

Blom Lekdetectie biedt geavanceerde lekdetectiediensten aan om snel en nauwkeurig lekkages op te sporen. Onze ervaren professionals gebruiken innovatieve methoden om verborgen lekkages te ontdekken, zonder ingrijpende bouwwerkzaamheden

groendak Lekdetectie

Met onze specifieke expertise en innovatieve technieken kunnen we lekkages in de dakbedekking onder het groendak nauwkeurig detecteren, zonder dat het groen of de tegels verwijderd hoeven te worden.

perslucht

bedrijfsbesparing

Blom Lekdetectie is een gespecialiseerd bedrijf dat zich richt op het opsporen van lekkages in persluchtsystemen binnen de industriële sector. Ons voornaamste doel is het in kaart brengen van deze lekkages, met als doel het realiseren van energiebesparingen voor onze klanten.

ONZE TARIEVEN

Lekdetectie

450
excl/BTW
  • een vast bedrag
  • inclusief rapport
  • gebruik van apparatuur
  • geen hak en breekwerk

Onze werkzaamheden worden uitgevoerd door vakbekwame specialisten die met hun bus en apparatuur bij u op locatie komen. Als de specialist bij u aan de deur komt gelden aangevulde kosten voor eventueel gebuikte materialen en parkeerkosten.

BLOM LEKDETECTIE

Expertise en ervaring

Blom Lekdetectie beschikt over een team van hoogopgeleide professionals met uitgebreide expertise en ervaring in lekdetectie. We hebben een bewezen staat van dienst en zijn vertrouwd met verschillende soorten lekdetectietechnieken en -apparatuur.

Geavanceerde technologie:

We maken gebruik van geavanceerde technologieën en innovatieve apparatuur om lekkages op te sporen. Dit stelt ons in staat om zelfs de kleinste lekkages te detecteren die mogelijk anders over het hoofd worden gezien.

Kostenbesparing

Het detecteren en aanpakken van lekkages kan ook helpen om onverwachte reparatiekosten en schade aan uw woning te voorkomen. Door proactief lekkages op te sporen en te verhelpen, kunt u grotere problemen en dure herstelwerkzaamheden in de toekomst vermijden.

Betrouwbare rapportage

Wij bieden gedetailleerde rapporten aan onze klanten met betrekking tot de gedetecteerde lekkages, inclusief de locatie, omvang en aanbevolen oplossingen. Deze rapporten dienen als waardevolle informatie voor het nemen van beslissingen en het plannen van reparaties.