Blom Lekdetectie

De specialist bij het vinden van lekkages

Bel direct, zodat wij de oorzaak van de lekkage kunnen bespreken.

Bel direct, zodat wij de oorzaak van de lekkage kunnen bespreken.

water lekkage leiding

Lekdetectie

Lekdetectie

Drogen

Lekdetectie

Drogen

Inspectie

Over ons

Blom Lekdetectie is de specialist in het opsporen van moeilijk te vinden lekkages en het uitvoeren van inspecties. Is de lekkage gevonden en verholpen dan is het belangrijk een goed droog proces in gang te zetten, ook hier voor is Blom Lekdetectie de juiste partij!

 

 

 

 

 

Blom Lekdetectie is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het detecteren van lekkages. Hiervoor maken wij gebruik van gespecialiseerde apparatuur die het mogelijk maakt om lekkages vlug en efficiënt te lokaliseren zonder dat er breek- en hakwerk aan te pas komt.Dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om elk type lek op te sporen, zowel in waterleidingen als in CV-, vloerverwarming- en gasleidingen.

Ook als uw vochtproblemen niet door een lekkage worden veroorzaakt, maar door bijvoorbeeld een bouwkundig probleem of andere infiltratie, kunnen wij u helpen met de opsporing van de bron en het “drogen” van uw woning.

Verder kunt u ook bij ons terecht wanneer u last heeft van geurhinder. Door gebruik van een inspectiecamera of door middel van een rookproef kunnen wij de oorzaak van de stankoverlast in het rioleringssysteem snel opsporen en verhelpen.

Wij zijn gevestigd in Sint Pancras in de provincie Noord-Holland en zijn actief in de regio’s rond Haarlem, Heerhugowaard, Alkmaar, Purmerend, Hoorn, Zaandam, Enkhuizen en Castricum.

Heeft u last van een lekkage, andere vochtproblemen of geurhinder, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij informeren u graag verder over de mogelijke oplossingen die wij u kunnen bieden.

lekdetectie UV vloeistof
lekkage waterleiding
lekkage opsporen contactmicrofoon

Onze diensten

Lekdetectie

U weet of vermoedt dat u te maken heeft met een lekkage in huis en u heeft behoefte aan lekdetectie? Dan contacteert u zo snel mogelijk onze vakmannen van Blom Lekdetectie. Een lek kan immers zeer schadelijke gevolgen hebben en vochtplekken, schimmels en een duffe geur veroorzaken. Bovendien loopt u het risico dat uw waterfactuur fiks de hoogte ingaat! Vermijd grotere schade en ongemakken aan uw woning en grijp snel in door een specialist van Blom Lekdetectie te contacteren.

Drogen

Bij een vochtprobleem klinkt drogen erg logisch, maar wanneer dient dat te gebeuren en hoe gaat dit in zijn werk ? Dat lichten we graag even toe. Vochtproblemen worden niet altijd veroorzaakt door lekkage. Opstijgend vocht in woningen is bijvoorbeeld een vaak voorkomend probleem. Maar vocht kan ook veroorzaakt worden door condensatieproblemen, infiltratie door het dak, ondergrondse infiltratie of een andere externe factor.

Inspectie

Met onze jarenlange kennis en ervaring in de installatie techniek is Blom Lekdetectie een goede partij bij het uitvoeren van inspecties. De inspecties die wij uitvoeren zijn uitlopend, voorbeelden hiervan zijn: er is twijfel de cv installatie wel goed is aan gesloten, de vloerverwarming lijkt niet goed te werken, de WTW installatie werkt niet naar behoren, het riool systeem werkt afdoende. Het kan ook zo zijn dat er een geschil is ontstaan tijdens de verbouwing en er is een second opinion gewenst.

lekdetectie UV vloeistof
lekkage waterleiding
lekkage opsporen contactmicrofoon

ONZE TARIEVEN

Lekdetectie

450
excl/BTW
  • een vast bedrag
  • inclusief rapport
  • gebruik van apparatuur
  • geen hak en breekwerk

Onze werkzaamheden worden uitgevoerd door vakbekwame specialisten die met hun bus en apparatuur bij u op locatie komen. Als de specialist bij u aan de deur komt gelden aangevulde kosten voor eventueel gebuikte materialen en parkeerkosten.