Neem contact op voor een persoonlijke bespreking

Voor een persoonlijke bespreking van het probleem, vragen we u om eerst telefonisch contact met ons op te nemen. Dit stelt ons in staat om uw vragen direct te beantwoorden en de details door te nemen.

U kunt ook de “Bel mij terug” knop gebruiken of een bericht sturen via WhatsApp. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Contactformulier

Wij zijn er voor U: Bel, WhatsApp of gebruik de terugbelfunctie!

We vinden het belangrijk om de klus eerst goed te bespreken voordat we verder gaan met het invullen van het contactformulier. Daarom vragen we u vriendelijk om eerst telefonisch contact met ons op te nemen. Op deze manier kunnen we direct uw vragen beantwoorden en de specifieke details van uw project doornemen.

Indien u liever heeft dat wij contact met u opnemen, kunt u gebruik maken van de “Bel mij terug” knop of ons een bericht sturen via WhatsApp. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Na ons telefoongesprek vragen we u om het contactformulier in te vullen met uw gegevens. Zo hebben we alle benodigde informatie om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn en om naar de locatie te kunnen rijden.

Bedankt voor uw begrip en we kijken ernaar uit om u te helpen!

Onze Diensten

Blom Lekdetectie is de specialist in het opsporen van moeilijk te vinden lekkages.

Lekdetectie

Blom Lekdetectie biedt geavanceerde lekdetectiediensten aan om snel en nauwkeurig lekkages op te sporen. Onze ervaren professionals gebruiken innovatieve methoden om verborgen lekkages te ontdekken, zonder ingrijpende bouwwerkzaamheden

groendak Lekdetectie

Met onze specifieke expertise en innovatieve technieken kunnen we lekkages in de dakbedekking onder het groendak nauwkeurig detecteren, zonder dat het groen of de tegels verwijderd hoeven te worden.

perslucht

bedrijfsbesparing

Blom Lekdetectie is een gespecialiseerd bedrijf dat zich richt op het opsporen van lekkages in persluchtsystemen binnen de industriële sector. Ons voornaamste doel is het in kaart brengen van deze lekkages, met als doel het realiseren van energiebesparingen voor onze klanten.

BLOM LEKDETECTIE

Expertise en ervaring

Blom Lekdetectie beschikt over een team van hoogopgeleide professionals met uitgebreide expertise en ervaring in lekdetectie. We hebben een bewezen staat van dienst en zijn vertrouwd met verschillende soorten lekdetectietechnieken en -apparatuur.

Geavanceerde technologie:

We maken gebruik van geavanceerde technologieën en innovatieve apparatuur om lekkages op te sporen. Dit stelt ons in staat om zelfs de kleinste lekkages te detecteren die mogelijk anders over het hoofd worden gezien.

Kostenbesparing

Het detecteren en aanpakken van lekkages kan ook helpen om onverwachte reparatiekosten en schade aan uw woning te voorkomen. Door proactief lekkages op te sporen en te verhelpen, kunt u grotere problemen en dure herstelwerkzaamheden in de toekomst vermijden.

Betrouwbare rapportage

Wij bieden gedetailleerde rapporten aan onze klanten met betrekking tot de gedetecteerde lekkages, inclusief de locatie, omvang en aanbevolen oplossingen. Deze rapporten dienen als waardevolle informatie voor het nemen van beslissingen en het plannen van reparaties.