Blom Lekdetectie

De specialist bij het vinden van lekkages

Bel direct, zodat wij de oorzaak van de lekkage kunnen bespreken.

Bel direct, zodat wij de oorzaak van de lekkage kunnen bespreken.

water lekkage leiding

Lekdetectie

Lekdetectie

Drogen

Lekdetectie

Drogen

Inspectie

Drogen

Blom Lekdetectie is de specialist in het opsporen van moeilijk te vinden lekkages en het uitvoeren van inspecties. Is de lekkage gevonden en verholpen dan is het belangrijk een goed droog proces in gang te zetten, ook hier voor is Blom Lekdetectie de juiste partij!

 

Bij een vochtprobleem klinkt drogen erg logisch, maar wanneer dient dat te gebeuren en hoe gaat dit in zijn werk ? Dat lichten we graag even toe. Vochtproblemen worden niet altijd veroorzaakt door lekkage. Opstijgend vocht in woningen is bijvoorbeeld een vaak voorkomend probleem. Maar vocht kan ook veroorzaakt worden door condensatieproblemen, infiltratie door het dak, ondergrondse infiltratie of een andere externe factor. Vochtproblemen worden vaak pas na enige tijd opgemerkt. Daarom is het belangrijk om niet alleen snel de oorzaak te achterhalen, maar ook om het vocht zo snel en efficiënt mogelijk te bestrijden. Langdurige vochtproblemen veroorzaken immers schimmels, vochtplekken, muffe geuren en andere structurele schade aan uw woning, waardoor de kosten voor herstel de hoogte in gaan. Ook voor het bestrijden van vochtproblemen van allerlei aard, kan u beroep doen op de expertise van Blom Lekdetectie. Net als het detecteren van lekkages, is ook het bestrijden van vocht specialistenwerk. Door onze jarenlange ervaring en door gebruik te maken van de juiste, gespecialiseerde apparatuur kan Blom Lekdetectie elk vochtprobleem bestrijden en verhelpen. Zaak is natuurlijk eerst om de bron van het probleem zo precies mogelijk te achterhalen. Maar er dient meer te gebeuren. Hoe sneller uw woning “gedroogd” wordt, hoe beter u de schadelijke gevolgen kunt beperken. Uw woning op “natuurlijke” wijze laten drogen, neemt immers meestal te veel tijd in beslag. Ook om het drogen van uw woning sneller te laten verlopen, kunt u rekenen op de professionele aanpak van Blom Lekdetectie. Om oplopende herstellingskosten en grotere hinder te vermijden, is het van het grootste belang dat u zo snel mogelijk actie onderneemt. Aarzel dan ook niet om ons vrijblijvend te contacteren, zodat wij samen met u de juiste oplossing voor uw vochtproblemen kunnen vinden. Wij staan klaar om u hierin met raad en daad bij te staan.
lekkage riolering
dilatatievoeg
vocht meten

ONZE TARIEVEN

Lekdetectie

450
excl/BTW
  • een vast bedrag
  • inclusief rapport
  • gebruik van apparatuur
  • geen hak en breekwerk

Onze werkzaamheden worden uitgevoerd door vakbekwame specialisten die met hun bus en apparatuur bij u op locatie komen. Als de specialist bij u aan de deur komt gelden aangevulde kosten voor eventueel gebuikte materialen en parkeerkosten.

UV vloeistof
Warmtebeeldcamera_lekkage_opsporen
vochtmeting