vochtmeting wand

Endoscopie

Endoscopie bij Blom Lekdetectie biedt een gespecialiseerde aanpak in het opsporen van moeilijk te vinden lekkages en het uitvoeren van grondige inspecties. Het gebruik van een kwalitatieve, bestuurbare endoscoop is essentieel voor deze methode. Deze geavanceerde technologie stelt ons in staat om diep in structuren te kijken zonder invasieve procedures, waardoor we de oorzaak van een probleem snel en efficiënt kunnen identificeren. Of het nu gaat om het inspecteren van verborgen gebieden achter muren, onder vloeren of binnen leidingsystemen, onze endoscopische aanpak minimaliseert de impact op uw eigendom en biedt gedetailleerde inzichten die anders niet bereikbaar zouden zijn. Bij Blom Lekdetectie combineren we deze technologie met onze jarenlange ervaring om u de beste resultaten en oplossingen voor uw lekdetectiebehoeften te bieden.

Professionele lekdetectiediensten met jarenlange ervaring

Lekdetectie en de Endoscoop: Een Perfecte Combinatie

Professionele lekdetectiediensten met jarenlange ervaring

Blom Lekdetectie staat bekend om zijn expertise in het opsporen van verborgen lekkages. De sleutel tot ons succes? Ons vertrouwen in de endoscoop.
water lekkage leiding
vochtmeting wand

Minimaliseer Schade: Geen Hak- en Breekwerk

Met deze geavanceerde camera voeren we inspecties uit zonder onnodige schade, waardoor we snel en efficiënt problemen identificeren. Of het nu onder een badkuip is of binnen een rioleringsbuis, de endoscoop biedt ons een ongeëvenaard zicht.

Professionele lekdetectiediensten met jarenlange ervaring

Spouwmuren: Probleemloze Inspectie

Naast lekdetectie kan de endoscoop ons ook helpen bij het inspecteren van spouwmuren. We controleren of de spouwmuur schoon en correct is aangebracht, waardoor we problemen kunnen voorkomen voordat u gaat isoleren.
warmtebeeldcamera

Geschillen Oplossen: Helderheid Bieden

Bij geschillen tussen aannemers en opdrachtgevers kan onze inspectie met de endoscoop helderheid bieden, waardoor meningsverschillen snel worden opgelost.

Onze Endoscoop-collectie: Alleen het Beste

Om de beste resultaten te garanderen, maken we gebruik van diverse endoscopische apparaten zoals de Novascoop UltraX en de Rothenberger Roscope i2000. Elk apparaat draagt bij aan onze grondige en betrouwbare dienstverlening.

ONZE TARIEVEN

Lekdetectie

450
excl/BTW
  • een vast bedrag
  • inclusief rapport
  • gebruik van apparatuur
  • geen hak en breekwerk

Onze werkzaamheden worden uitgevoerd door vakbekwame specialisten die met hun bus en apparatuur bij u op locatie komen. Als de specialist bij u aan de deur komt gelden aangevulde kosten voor eventueel gebuikte materialen en parkeerkosten.

BLOM LEKDETECTIE

Expertise en ervaring

Blom Lekdetectie beschikt over een team van hoogopgeleide professionals met uitgebreide expertise en ervaring in lekdetectie. We hebben een bewezen staat van dienst en zijn vertrouwd met verschillende soorten lekdetectietechnieken en -apparatuur.

Geavanceerde technologie:

We maken gebruik van geavanceerde technologieën en innovatieve apparatuur om lekkages op te sporen. Dit stelt ons in staat om zelfs de kleinste lekkages te detecteren die mogelijk anders over het hoofd worden gezien.

Kostenbesparing

Het detecteren en aanpakken van lekkages kan ook helpen om onverwachte reparatiekosten en schade aan uw woning te voorkomen. Door proactief lekkages op te sporen en te verhelpen, kunt u grotere problemen en dure herstelwerkzaamheden in de toekomst vermijden.

Betrouwbare rapportage

Wij bieden gedetailleerde rapporten aan onze klanten met betrekking tot de gedetecteerde lekkages, inclusief de locatie, omvang en aanbevolen oplossingen. Deze rapporten dienen als waardevolle informatie voor het nemen van beslissingen en het plannen van reparaties.