Blom Lekdetectie

De specialist bij het vinden van lekkages

Bel direct, zodat wij de oorzaak van de lekkage kunnen bespreken.

Bel direct, zodat wij de oorzaak van de lekkage kunnen bespreken.

water lekkage leiding

Lekdetectie

Lekdetectie

Drogen

Lekdetectie

Drogen

Inspectie

Lekdetectie Haarlem

Blom Lekdetectie is de specialist in het opsporen van moeilijk te vinden lekkages en het uitvoeren van inspecties. Is de lekkage gevonden en verholpen dan is het belangrijk een goed droog proces in gang te zetten, ook hier voor is Blom Lekdetectie de juiste partij!

 

Blom Lekdetectie Haarlem is uw expert voor alle vochtproblemen en het opsporen van lekkages.

Woont u in Haarlem en omgeving en heeft u vochtproblemen ten gevolge van:

 • Een lekkage in uw water-, CV- of gasleidingen?

 • Opstijgend vocht?

 • Condensatievocht?

 • Waterinfiltratie?

Dan biedt Blom Lekdetectie Haarlem u de oplossing voor uw probleem!

Lekdetectie

Wanneer u vochtproblemen zoals natte plekken, muffe geur of schimmelvorming vaststelt, is dit meestal het resultaat van een probleem dat al enige tijd bestaat. Daarom is het belangrijk dat zo snel mogelijk actie onderneemt. Hoe sneller de oorzaak kan worden vastgesteld, hoe beter u de gevolgschade kunt beperken en hoog oplopende reparatiekosten kunt vermijden.

Omdat vocht zich niet altijd manifesteert op de plaats van de lekkage of infiltratie, doet u er goed aan om beroep te doen op een expert van Blom Lekdetectie. Die kan op basis van een jarenlange ervaring en met behulp van de juiste apparatuur de lekkage professioneel opsporen. Wij slagen er ook in om het lek in de meeste gevallen zonder hak- en breekwerk te lokaliseren.

Wanneer onze vakman bij u ter plaatse komt, bespreekt hij graag met u wat de verdere stappen zijn

om uw vochtproblemen zo snel en efficiënt mogelijk op te lossen en verdere schade te voorkomen.

Na het opsporen van de lekkage bezorgen wij u een duidelijk en gedetailleerd rapport, zodat u exact weet waar de herstellingen dienen te gebeuren. Bovendien kunt u dit rapport doorsturen naar uw verzekeraar, die nagenoeg altijd de kosten van de lekdetectie zal vergoeden!

lekdetectie UV vloeistof
lekkage waterleiding
lekkage opsporen contactmicrofoon

Onze diensten

Lekdetectie

U weet of vermoedt dat u te maken heeft met een lekkage in huis en u heeft behoefte aan lekdetectie? Dan contacteert u zo snel mogelijk onze vakmannen van Blom Lekdetectie. Een lek kan immers zeer schadelijke gevolgen hebben en vochtplekken, schimmels en een duffe geur veroorzaken. Bovendien loopt u het risico dat uw waterfactuur fiks de hoogte ingaat! Vermijd grotere schade en ongemakken aan uw woning en grijp snel in door een specialist van Blom Lekdetectie te contacteren.

Drogen

Bij een vochtprobleem klinkt drogen erg logisch, maar wanneer dient dat te gebeuren en hoe gaat dit in zijn werk ? Dat lichten we graag even toe. Vochtproblemen worden niet altijd veroorzaakt door lekkage. Opstijgend vocht in woningen is bijvoorbeeld een vaak voorkomend probleem. Maar vocht kan ook veroorzaakt worden door condensatieproblemen, infiltratie door het dak, ondergrondse infiltratie of een andere externe factor.

Inspectie

Met onze jarenlange kennis en ervaring in de installatie techniek is Blom Lekdetectie een goede partij bij het uitvoeren van inspecties. De inspecties die wij uitvoeren zijn uitlopend, voorbeelden hiervan zijn: er is twijfel de cv installatie wel goed is aan gesloten, de vloerverwarming lijkt niet goed te werken, de WTW installatie werkt niet naar behoren, het riool systeem werkt afdoende. Het kan ook zo zijn dat er een geschil is ontstaan tijdens de verbouwing en er is een second opinion gewenst.

lekdetectie UV vloeistof
lekkage waterleiding
lekkage opsporen contactmicrofoon

ONZE TARIEVEN

Lekdetectie

475
/incl.BTW
 • een vast bedrag
 • inclusief rapport
 • gebruik van apparatuur
 • geen hak en breekwerk

Drogen

120
/incl.BTW
 • arbeid uur tarief
 • gebruik van apparatuur
 • specialistisch drogen
 • voorkom extra vocht schade

Inspectie

120
/incl.BTW
 • bedrag per uur
 • inclusief rapport
 • gebruik apparatuur
 • ook als second opinion

Onze werkzaamheden worden uitgevoerd door vakbekwame specialisten die met hun bus en apparatuur bij u op locatie komen. Als de specialist bij u aan de deur komt geldt een starttarief, plus een tarief voor gewerkte uren, aangevuld met kosten voor eventueel gebuikte materialen en parkeerkosten.