Blom Lekdetectie

De specialist bij het vinden van lekkages

Bel direct, zodat wij de oorzaak van de lekkage kunnen bespreken.

Bel direct, zodat wij de oorzaak van de lekkage kunnen bespreken.

water lekkage leiding

Lekdetectie

Lekdetectie

Drogen

Lekdetectie

Drogen

Inspectie

lekdetectie bergen

Blom Lekdetectie is de specialist in het opsporen van een moeilijk te vinden lekkage en het uitvoeren van inspecties. Is de lekkage gevonden en verholpen dan is het belangrijk een goed droog proces in gang te zetten, ook hier voor is Blom Lekdetectie de juiste partij!

 

Blom Lekdetectie Bergen: uw expert voor het opsporen van lekkages.

Woont u in Bergen en omgeving en heeft last van lekkage? Is de oorzaak van de lekkage onbekend of is het gewenst de plaats van de lekkage te achterhalen? Dan kan een lekdetectie uitkomst bieden!

Lekdetectie

In geval van een lekkage is het belangrijk dat u zo snel mogelijk actie onderneemt. Wanneer vochtproblemen duidelijk worden, is dit meestal het resultaat van een lekkage of infiltratie die al enige tijd bestaat. Zo ervaart u pas na enige tijd een muffe geur in huis of ontdekt u schimmelplekken. Om verdere gevolgschade en grote herstellingswerken alsnog te vermijden, is het belangrijk om geen extra tijd te verliezen.

Blom Lekdetectie heeft dankzij een jarenlange ervaring de nodige expertise in huis om met behulp van professionele apparatuur en moderne technieken alle soorten lekkages snel op te sporen, zelfs zonder enig hak- en breekwerk! Hoe sneller de oorzaak van de vochtproblemen achterhaald wordt, hoe kleiner het risico op verdere schade aan uw woning.

Nadat u met ons contact heeft opgenomen, komt één van onze experts bij u ter plaatse om te bespreken wat de verschillende stappen zijn om uw vochtprobleem op te lossen. Na de opsporing van het lek of de infiltratie, krijgt u van ons een uitgebreid rapport, zodat duidelijk is waar het lek zich precies bevindt en welke herstellingswerken dienen te worden uitgevoerd.

Wanneer u dit rapport aan uw verzekeraar bezorgt, zal die in bijna alle gevallen overgaan tot de vergoeding van de kosten van de lekdetectie!

 

lekdetectie vochtmeting
lekkage waterleiding
lekkage opsporen contactmicrofoon

Onze diensten

Lekdetectie

U weet of vermoedt dat u te maken heeft met een lekkage in huis en u heeft behoefte aan lekdetectie? Dan contacteert u zo snel mogelijk onze vakmannen van Blom Lekdetectie. Een lek kan immers zeer schadelijke gevolgen hebben en vochtplekken, schimmels en een duffe geur veroorzaken. Bovendien loopt u het risico dat uw waterfactuur fiks de hoogte ingaat! Vermijd grotere schade en ongemakken aan uw woning en grijp snel in door een specialist van Blom Lekdetectie te contacteren.

Drogen

Bij een vochtprobleem klinkt drogen erg logisch, maar wanneer dient dat te gebeuren en hoe gaat dit in zijn werk ? Dat lichten we graag even toe. Vochtproblemen worden niet altijd veroorzaakt door lekkage. Opstijgend vocht in woningen is bijvoorbeeld een vaak voorkomend probleem. Maar vocht kan ook veroorzaakt worden door condensatieproblemen, infiltratie door het dak, ondergrondse infiltratie of een andere externe factor.

Inspectie

Met onze jarenlange kennis en ervaring in de installatie techniek is Blom Lekdetectie een goede partij bij het uitvoeren van inspecties. De inspecties die wij uitvoeren zijn uitlopend, voorbeelden hiervan zijn: er is twijfel de cv installatie wel goed is aan gesloten, de vloerverwarming lijkt niet goed te werken, de WTW installatie werkt niet naar behoren, het riool systeem werkt afdoende. Het kan ook zo zijn dat er een geschil is ontstaan tijdens de verbouwing en er is een second opinion gewenst.

lekdetectie IR camera
lekdetectie UV vloeistof
lekdetectie schimmels

ONZE TARIEVEN

Lekdetectie

475
/incl.BTW
 • een vast bedrag
 • inclusief rapport
 • gebruik van apparatuur
 • geen hak en breekwerk

Drogen

120
/incl.BTW
 • arbeid uur tarief
 • gebruik van apparatuur
 • specialistisch drogen
 • voorkom extra vocht schade

Inspectie

120
/incl.BTW
 • bedrag per uur
 • inclusief rapport
 • gebruik apparatuur
 • ook als second opinion

Onze werkzaamheden worden uitgevoerd door vakbekwame specialisten die met hun bus en apparatuur bij u op locatie komen. Als de specialist bij u aan de deur komt geldt een starttarief, plus een tarief voor gewerkte uren, aangevuld met kosten voor eventueel gebuikte materialen en parkeerkosten.