Blom Lekdetectie

De specialist bij het vinden van lekkages

Bel direct, zodat wij de oorzaak van de lekkage kunnen bespreken.

Bel direct, zodat wij de oorzaak van de lekkage kunnen bespreken.

water lekkage leiding

Lekdetectie

Lekdetectie

Drogen

Lekdetectie

Drogen

Inspectie

Lekdetectie Castricum

Blom Lekdetectie is de specialist in het opsporen van moeilijk te vinden lekkages en het uitvoeren van inspecties. Is de lekkage gevonden en verholpen dan is het belangrijk een goed droog proces in gang te zetten, ook hier voor is Blom Lekdetectie de juiste partij!

 

Blom Lekdetectie Castricum biedt u de geschikte oplossing voor al uw vochtproblemen.

Woont u in Castricum en omgeving en heeft u last van:

 • Een lekkage in uw water-, CV- of gasleidingen?

 • Opstijgend vocht, waterinfiltratie of andere vochtproblemen?

 • Geurhinder en schimmelvorming?

Contacteer dan snel Blom Lekdetectie Castricum!

Lekdetectie

Wanneer u te kampen heeft met vochtproblemen, is het belangrijk om niet te wachten met het zoeken naar de oorzaak ervan. Door snel te handen kunt u vermijden dat de schade groter wordt en de reparatiekosten oplopen.

De gevolgen van een lekkage zijn niet altijd onmiddellijk zichtbaar. Wanneer vochtproblemen duidelijk worden, is het hoog tijd om deze professioneel aan te pakken.

Wanneer u ons contacteert, bespreken wij samen met u wat de snelste en meest efficiënte werkwijze is om verdere schade te voorkomen. Dankzij onze jarenlange ervaring en het inzetten van de juiste apparatuur, beschikken wij over de noodzakelijke expertise om uw vochtproblemen adequaat en blijvend op te lossen. Om hoge reparatiekosten te vermijden, slagen wij er in de meeste gevallen in om het lek zonder hak- en breekwerk te detecteren.

Wij doen al het mogelijke om zo snel mogelijk één van onze experts ter plaatse te sturen om de oorzaak van uw vochtproblemen vast te stellen. Wij bezorgen u een duidelijk en gedetailleerd rapport van onze bevindingen. Hiermee weet u precies wat de oorzaak is en hoe het probleem kan worden verholpen.

Dit rapport kan u doorsturen naar uw verzekeraar, die in bijna alle gevallen de kosten van de lekdetectie vergoedt!

lekdetectie UV vloeistof
lekkage waterleiding
lekkage opsporen contactmicrofoon

Onze diensten

Lekdetectie

U weet of vermoedt dat u te maken heeft met een lekkage in huis en u heeft behoefte aan lekdetectie? Dan contacteert u zo snel mogelijk onze vakmannen van Blom Lekdetectie. Een lek kan immers zeer schadelijke gevolgen hebben en vochtplekken, schimmels en een duffe geur veroorzaken. Bovendien loopt u het risico dat uw waterfactuur fiks de hoogte ingaat! Vermijd grotere schade en ongemakken aan uw woning en grijp snel in door een specialist van Blom Lekdetectie te contacteren.

Drogen

Bij een vochtprobleem klinkt drogen erg logisch, maar wanneer dient dat te gebeuren en hoe gaat dit in zijn werk ? Dat lichten we graag even toe. Vochtproblemen worden niet altijd veroorzaakt door lekkage. Opstijgend vocht in woningen is bijvoorbeeld een vaak voorkomend probleem. Maar vocht kan ook veroorzaakt worden door condensatieproblemen, infiltratie door het dak, ondergrondse infiltratie of een andere externe factor.

Inspectie

Met onze jarenlange kennis en ervaring in de installatie techniek is Blom Lekdetectie een goede partij bij het uitvoeren van inspecties. De inspecties die wij uitvoeren zijn uitlopend, voorbeelden hiervan zijn: er is twijfel de cv installatie wel goed is aan gesloten, de vloerverwarming lijkt niet goed te werken, de WTW installatie werkt niet naar behoren, het riool systeem werkt afdoende. Het kan ook zo zijn dat er een geschil is ontstaan tijdens de verbouwing en er is een second opinion gewenst.

lekdetectie UV vloeistof
lekkage waterleiding
lekkage opsporen contactmicrofoon

ONZE TARIEVEN

Lekdetectie

475
/incl.BTW
 • een vast bedrag
 • inclusief rapport
 • gebruik van apparatuur
 • geen hak en breekwerk

Drogen

120
/incl.BTW
 • arbeid uur tarief
 • gebruik van apparatuur
 • specialistisch drogen
 • voorkom extra vocht schade

Inspectie

120
/incl.BTW
 • bedrag per uur
 • inclusief rapport
 • gebruik apparatuur
 • ook als second opinion

Onze werkzaamheden worden uitgevoerd door vakbekwame specialisten die met hun bus en apparatuur bij u op locatie komen. Als de specialist bij u aan de deur komt geldt een starttarief, plus een tarief voor gewerkte uren, aangevuld met kosten voor eventueel gebuikte materialen en parkeerkosten.