Blom Lekdetectie

De specialist bij het vinden van een lekkage

Bel direct, zodat wij de oorzaak van de lekkage kunnen bespreken.

Bel direct, zodat wij de oorzaak van de lekkage kunnen bespreken.

water lekkage leiding

Lekdetectie

Lekdetectie

Drogen

Lekdetectie

Drogen

Inspectie

Lekdetectie Enkhuizen

Blom Lekdetectie is de specialist in het opsporen van moeilijk te vinden lekkages en het uitvoeren van inspecties. Is de lekkage gevonden en verholpen dan is het belangrijk een goed droog proces in gang te zetten, ook hier voor is Blom Lekdetectie de juiste partij!

 

 

Contacteer Blom Lekdetectie Enkhuizen voor het opsporen van lekkages en het oplossen van al uw vochtproblemen.

Woont u in Enkhuizen en omgeving en heeft u last van:

 • Een lekkage in uw water-, CV- of gasleidingen?

 • Opstijgend vocht of andere vochtproblemen?

 • Schimmelvorming of een muffe geur in huis?

Blom Lekdetectie Enkhuizen heeft de oplossing voor elk vochtprobleem!

Lekdetectie

Vaak onstaat een lekkage of waterinfiltratie zonder dat u er onmiddellijk erg in heeft. Wanneer u vochtige plekken of schimmelvorming vaststelt, betekent dit meestal dat de oorzaak ervan al een tijd geleden is ontstaan en dat er al schade is aangericht aan uw woning.

Het is daarom belangrijk dat u niet wacht met handelen wanneer u vochtproblemen vaststelt. Zo vermijdt u verdere schade en hoge herstellingskosten.

Onze ervaren experts van Blom Lekdetectie Enkhuizen kunnen u hierin bijstaan. Met de juiste professionele apparatuur zijn wij in staat om elke soort lekkage snel en efficiënt op te sporen. In de meeste gevallen gebeurt dit zelfs zonder hak- en breekwerk!

Na elke lekdetectie bezorgen wij u een uitgebreid en helder rapport met de precieze locatie van de lekkage. Zo weet u precies wat uw vochtproblemen veroorzaakt en waar de reparaties uitgevoerd moeten worden.

Dit officiële rapport kan u aan uw verzekeraar bezorgen, die in bijna alle gevallen de kosten van de lekdetectie vergoedt!

waterlekkage vloer
lekkage waterleiding
lekkage opsporen contactmicrofoon

Onze diensten

Lekdetectie

U weet of vermoedt dat u te maken heeft met een lekkage in huis en u heeft behoefte aan lekdetectie? Dan contacteert u zo snel mogelijk onze vakmannen van Blom Lekdetectie. Een lek kan immers zeer schadelijke gevolgen hebben en vochtplekken, schimmels en een duffe geur veroorzaken. Bovendien loopt u het risico dat uw waterfactuur fiks de hoogte ingaat! Vermijd grotere schade en ongemakken aan uw woning en grijp snel in door een specialist van Blom Lekdetectie te contacteren.

Drogen

Bij een vochtprobleem klinkt drogen erg logisch, maar wanneer dient dat te gebeuren en hoe gaat dit in zijn werk ? Dat lichten we graag even toe. Vochtproblemen worden niet altijd veroorzaakt door lekkage. Opstijgend vocht in woningen is bijvoorbeeld een vaak voorkomend probleem. Maar vocht kan ook veroorzaakt worden door condensatieproblemen, infiltratie door het dak, ondergrondse infiltratie of een andere externe factor.

Inspectie

Met onze jarenlange kennis en ervaring in de installatie techniek is Blom Lekdetectie een goede partij bij het uitvoeren van inspecties. De inspecties die wij uitvoeren zijn uitlopend, voorbeelden hiervan zijn: er is twijfel de cv installatie wel goed is aan gesloten, de vloerverwarming lijkt niet goed te werken, de WTW installatie werkt niet naar behoren, het riool systeem werkt afdoende. Het kan ook zo zijn dat er een geschil is ontstaan tijdens de verbouwing en er is een second opinion gewenst.

waterlekkage schade
waterlekkage leiding
waterlekkage wand

ONZE TARIEVEN

Lekdetectie

475
/incl.BTW
 • een vast bedrag
 • inclusief rapport
 • gebruik van apparatuur
 • geen hak en breekwerk

Drogen

120
/incl.BTW
 • arbeid uur tarief
 • gebruik van apparatuur
 • specialistisch drogen
 • voorkom extra vocht schade

Inspectie

120
/incl.BTW
 • bedrag per uur
 • inclusief rapport
 • gebruik apparatuur
 • ook als second opinion

Onze werkzaamheden worden uitgevoerd door vakbekwame specialisten die met hun bus en apparatuur bij u op locatie komen. Als de specialist bij u aan de deur komt geldt een starttarief, plus een tarief voor gewerkte uren, aangevuld met kosten voor eventueel gebuikte materialen en parkeerkosten.

waterlekkage zandcement vloer
waterlekkage leiding
waterlekkage lekdetectie