Blom Lekdetectie

De specialist bij het vinden van lekkages

Bel direct, zodat wij de oorzaak van de lekkage kunnen bespreken.

Bel direct, zodat wij de oorzaak van de lekkage kunnen bespreken.

water lekkage leiding

Lekdetectie

Lekdetectie

Drogen

Lekdetectie

Drogen

Inspectie

Lekdetectie Hoorn

Blom Lekdetectie is de specialist in het opsporen van moeilijk te vinden lekkages en het uitvoeren van inspecties. Is de lekkage gevonden en verholpen dan is het belangrijk een goed droog proces in gang te zetten, ook hier voor is Blom Lekdetectie de juiste partij!

 

Blom Lekdetectie Hoorn is uw vakman voor het opsporen van alle soorten lekkages.

Woont u in Hoorn en omgeving en heeft u last van vochtproblemen die veroorzaakt worden door:

 • Een lekkage in uw water-, CV- of gasleidingen?

 • Opstijgend vocht?

 • Waterinfiltratie?

Blom Lekdetectie Hoorn helpt u bij het lokaliseren van de oorzaak!

Lekdetectie

Wanneer u te kampen heeft met vocht in huis is het belangrijk om de oorzaak zo snel mogelijk te vinden en de lekkage of infiltratie te stoppen. Op die manier kan u voorkomen dat de schade groter wordt en de reparatiekosten oplopen.

Op het ogenblik dat vochtproblemen zich manifesteren, is er meestal voordien al onzichtbare schade aangericht. Het is dan ook belangrijk dat u geen extra tijd verliest en actie onderneemt.

De experts van Blom Lekdetectie staan u bij in het opsporen en verhelpen van de aanwezige lekkage. Zij maken gebruik van de nodige moderne specialistische apparatuur en vinden in de meeste gevallen de lekkage zelfs zonder enig hak- en breekwerk! Hierdoor bespaart u op onnodige herstellingskosten.

Bij ons bezoek bespreken wij samen met u wat de snelste en meest efficiënte werkwijze is om verdere schade te voorkomen. Op basis van onze bevindingen ter plaatse stellen wij een gedetailleerd rapport op, zodat u duidelijk zicht krijgt op het probleem, de lokalisatie en de nodige herstel werkzaamheden.

Dit rapport kan u aan uw verzekeraar bezorgen. Die zal in nagenoeg alle gevallen de kosten van de lekdetectie vergoeden!

lekdetectie UV vloeistof
lekkage waterleiding
lekkage opsporen contactmicrofoon

Onze diensten

Lekdetectie

U weet of vermoedt dat u te maken heeft met een lekkage in huis en u heeft behoefte aan lekdetectie? Dan contacteert u zo snel mogelijk onze vakmannen van Blom Lekdetectie. Een lek kan immers zeer schadelijke gevolgen hebben en vochtplekken, schimmels en een duffe geur veroorzaken. Bovendien loopt u het risico dat uw waterfactuur fiks de hoogte ingaat! Vermijd grotere schade en ongemakken aan uw woning en grijp snel in door een specialist van Blom Lekdetectie te contacteren.

Drogen

Bij een vochtprobleem klinkt drogen erg logisch, maar wanneer dient dat te gebeuren en hoe gaat dit in zijn werk ? Dat lichten we graag even toe. Vochtproblemen worden niet altijd veroorzaakt door lekkage. Opstijgend vocht in woningen is bijvoorbeeld een vaak voorkomend probleem. Maar vocht kan ook veroorzaakt worden door condensatieproblemen, infiltratie door het dak, ondergrondse infiltratie of een andere externe factor.

Inspectie

Met onze jarenlange kennis en ervaring in de installatie techniek is Blom Lekdetectie een goede partij bij het uitvoeren van inspecties. De inspecties die wij uitvoeren zijn uitlopend, voorbeelden hiervan zijn: er is twijfel de cv installatie wel goed is aan gesloten, de vloerverwarming lijkt niet goed te werken, de WTW installatie werkt niet naar behoren, het riool systeem werkt afdoende. Het kan ook zo zijn dat er een geschil is ontstaan tijdens de verbouwing en er is een second opinion gewenst.

lekdetectie UV vloeistof
lekkage waterleiding
lekkage opsporen contactmicrofoon

ONZE TARIEVEN

Lekdetectie

475
/incl.BTW
 • een vast bedrag
 • inclusief rapport
 • gebruik van apparatuur
 • geen hak en breekwerk

Drogen

120
/incl.BTW
 • arbeid uur tarief
 • gebruik van apparatuur
 • specialistisch drogen
 • voorkom extra vocht schade

Inspectie

120
/incl.BTW
 • bedrag per uur
 • inclusief rapport
 • gebruik apparatuur
 • ook als second opinion

Onze werkzaamheden worden uitgevoerd door vakbekwame specialisten die met hun bus en apparatuur bij u op locatie komen. Als de specialist bij u aan de deur komt geldt een starttarief, plus een tarief voor gewerkte uren, aangevuld met kosten voor eventueel gebuikte materialen en parkeerkosten.