Blom Lekdetectie

De specialist bij het vinden van lekkages

Bel direct, zodat wij de oorzaak van de lekkage kunnen bespreken.

Bel direct, zodat wij de oorzaak van de lekkage kunnen bespreken.

water lekkage leiding

Lekdetectie

Lekdetectie

Drogen

Lekdetectie

Drogen

Inspectie

Lekdetectie Noord-Holland

Blom Lekdetectie is de specialist in het opsporen van moeilijk te vinden lekkages en het uitvoeren van inspecties. Is de lekkage gevonden en verholpen dan is het belangrijk een goed droog proces in gang te zetten, ook hier voor is Blom Lekdetectie de juiste partij!

 

Bij Blom Lekdetectie Noord-Holland bent u aan het juiste adres voor het opsporen van lekkages.

Woont u in Noord-Holland en omgeving en wordt u geconfronteerd met:

 • Een lekkage in uw water-, CV- of gasleidingen?

 • Opstijgend vocht of waterinfiltratie?

 • Geurhinder en natte plekken in huis?

Blom Lekdetectie Noord-Holland biedt een oplossing voor alle soorten vochtproblemen!

Lekdetectie

Wanneer u vochtplekken ontdekt in huis of last heeft van een muffe geur, dan kan dat wijzen op een lekkage in één van uw leidingen of een andere infiltratie van water ergens in huis. Wanneer u dit vaststelt, betekent dit meestal dat het probleem al een tijdje aan de gang is en dat er ook al onzichtbare schade is aangericht.

Om te vermijden dat de schade nog uitbreidt, is het belangrijk om snel in te grijpen, zodat u ook de kosten voor de nodige herstellingswerken zo veel mogelijk beperkt. Verlies daarom ook geen kostbare tijd en neem contact op met Blom Lekdetectie Noord-Holland.

Dankzij onze expertise, jarenlange ervaring en het gebruik van de nodige specialistische apparatuur zijn onze experts in staat om uw vochtproblemen op een professionele en kostenbesparende manier op te lossen. In de meeste gevallen kunnen wij zelfs vermijden dat er enig hak- en breekwerk aan te pas komt!

Nadat u ons heeft gecontacteerd, komen wij zo snel mogelijk bij u ter plaatse om het lek op te sporen. Daarna beschrijven wij onze bevindingen in een helder en duidelijk rapport. Zo weet u wat de oorzaak is en welke herstellingswerken noodzakelijk zijn.

Met dit rapport kan u terecht bij uw verzekeraar, die u in bijna alle gevallen de kosten van de lekdetectie zal vergoeden!

 

lekdetectie UV vloeistof
lekkage waterleiding
lekkage opsporen contactmicrofoon

Onze diensten

Lekdetectie

U weet of vermoedt dat u te maken heeft met een lekkage in huis en u heeft behoefte aan lekdetectie? Dan contacteert u zo snel mogelijk onze vakmannen van Blom Lekdetectie. Een lek kan immers zeer schadelijke gevolgen hebben en vochtplekken, schimmels en een duffe geur veroorzaken. Bovendien loopt u het risico dat uw waterfactuur fiks de hoogte ingaat! Vermijd grotere schade en ongemakken aan uw woning en grijp snel in door een specialist van Blom Lekdetectie te contacteren.

Drogen

Bij een vochtprobleem klinkt drogen erg logisch, maar wanneer dient dat te gebeuren en hoe gaat dit in zijn werk ? Dat lichten we graag even toe. Vochtproblemen worden niet altijd veroorzaakt door lekkage. Opstijgend vocht in woningen is bijvoorbeeld een vaak voorkomend probleem. Maar vocht kan ook veroorzaakt worden door condensatieproblemen, infiltratie door het dak, ondergrondse infiltratie of een andere externe factor.

Inspectie

Met onze jarenlange kennis en ervaring in de installatie techniek is Blom Lekdetectie een goede partij bij het uitvoeren van inspecties. De inspecties die wij uitvoeren zijn uitlopend, voorbeelden hiervan zijn: er is twijfel de cv installatie wel goed is aan gesloten, de vloerverwarming lijkt niet goed te werken, de WTW installatie werkt niet naar behoren, het riool systeem werkt afdoende. Het kan ook zo zijn dat er een geschil is ontstaan tijdens de verbouwing en er is een second opinion gewenst.

lekdetectie UV vloeistof
lekkage waterleiding
lekkage opsporen contactmicrofoon

ONZE TARIEVEN

Lekdetectie

475
/incl.BTW
 • een vast bedrag
 • inclusief rapport
 • gebruik van apparatuur
 • geen hak en breekwerk

Drogen

120
/incl.BTW
 • arbeid uur tarief
 • gebruik van apparatuur
 • specialistisch drogen
 • voorkom extra vocht schade

Inspectie

120
/incl.BTW
 • bedrag per uur
 • inclusief rapport
 • gebruik apparatuur
 • ook als second opinion

Onze werkzaamheden worden uitgevoerd door vakbekwame specialisten die met hun bus en apparatuur bij u op locatie komen. Als de specialist bij u aan de deur komt geldt een starttarief, plus een tarief voor gewerkte uren, aangevuld met kosten voor eventueel gebuikte materialen en parkeerkosten.