Blom Lekdetectie

De specialist bij het vinden van lekkages

Bel direct, zodat wij de oorzaak van de lekkage kunnen bespreken.

Bel direct, zodat wij de oorzaak van de lekkage kunnen bespreken.

water lekkage leiding

Lekdetectie

Lekdetectie

Drogen

Lekdetectie

Drogen

Inspectie

Lekdetectie Purmerend

Blom Lekdetectie is de specialist in het opsporen van moeilijk te vinden lekkages en het uitvoeren van inspecties. Is de lekkage gevonden en verholpen dan is het belangrijk een goed droog proces in gang te zetten, ook hier voor is Blom Lekdetectie de juiste partij!

 

Blom Lekdetectie Purmerend biedt u de nodige hulp bij het opsporen van lekkages en het verhelpen van allerhande vochtproblemen.

Woont u in Purmerend en omgeving en heeft u last van vocht in huis ten gevolge van:

 • Een lekkage in uw water-, CV- of gasleidingen?

 • Condensatievocht?

 • Waterinfiltratie?

 • Opstijgend vocht?

Wat ook de oorzaak is: Blom Lekdetectie Purmerend helpt u bij het vinden van de juiste oplossing voor uw probleem!

Lekdetectie

Wanneer u geconfronteerd wordt met de gevolgen van een lekkage of een infiltratie, is het van groot belang om geen tijd te verliezen en zo snel mogelijk in te grijpen. De effecten van een lek zijn immers zelden onmiddellijk zichtbaar. Hoe sneller u de nodige stappen onderneemt, hoe beter u de gevolgschade en bijhorende kosten kunt beperken.

Contacteer vrijblijvend Blom Lekdetectie Purmerend, zodat we samen de nodige stappen kunnen bespreken. In elk geval komt één van onze experts bij u ter plaatse. Wij beschikken over de juiste moderne apparatuur om snel en efficiënt de lekkage op te sporen en te verhelpen. Dankzij onze jarenlange ervaring en bijhorende expertise inzake lekdetectie, slagen wij er zelfs meestal in om de lekkage op te sporen zonder enig hak- en breekwerk! Dat bespaart u in elk geval alvast de nodige herstellingskosten daarvoor.

Daarna beschrijft onze expert zijn bevindingen in een uitgebreid en officieel rapport dat u aan uw verzekeraar kunt bezorgen. In nagenoeg alle gevallen zal uw verzekeraar op basis van dat rapport de gemaakte kosten voor de lekdetectie terugbetalen!

lekdetectie UV vloeistof
lekkage waterleiding
lekkage opsporen contactmicrofoon

Onze diensten

Lekdetectie

U weet of vermoedt dat u te maken heeft met een lekkage in huis en u heeft behoefte aan lekdetectie? Dan contacteert u zo snel mogelijk onze vakmannen van Blom Lekdetectie. Een lek kan immers zeer schadelijke gevolgen hebben en vochtplekken, schimmels en een duffe geur veroorzaken. Bovendien loopt u het risico dat uw waterfactuur fiks de hoogte ingaat! Vermijd grotere schade en ongemakken aan uw woning en grijp snel in door een specialist van Blom Lekdetectie te contacteren.

Drogen

Bij een vochtprobleem klinkt drogen erg logisch, maar wanneer dient dat te gebeuren en hoe gaat dit in zijn werk ? Dat lichten we graag even toe. Vochtproblemen worden niet altijd veroorzaakt door lekkage. Opstijgend vocht in woningen is bijvoorbeeld een vaak voorkomend probleem. Maar vocht kan ook veroorzaakt worden door condensatieproblemen, infiltratie door het dak, ondergrondse infiltratie of een andere externe factor.

Inspectie

Met onze jarenlange kennis en ervaring in de installatie techniek is Blom Lekdetectie een goede partij bij het uitvoeren van inspecties. De inspecties die wij uitvoeren zijn uitlopend, voorbeelden hiervan zijn: er is twijfel de cv installatie wel goed is aan gesloten, de vloerverwarming lijkt niet goed te werken, de WTW installatie werkt niet naar behoren, het riool systeem werkt afdoende. Het kan ook zo zijn dat er een geschil is ontstaan tijdens de verbouwing en er is een second opinion gewenst.

lekdetectie UV vloeistof
lekkage waterleiding
lekkage opsporen contactmicrofoon

ONZE TARIEVEN

Lekdetectie

475
/incl.BTW
 • een vast bedrag
 • inclusief rapport
 • gebruik van apparatuur
 • geen hak en breekwerk

Drogen

120
/incl.BTW
 • arbeid uur tarief
 • gebruik van apparatuur
 • specialistisch drogen
 • voorkom extra vocht schade

Inspectie

120
/incl.BTW
 • bedrag per uur
 • inclusief rapport
 • gebruik apparatuur
 • ook als second opinion

Onze werkzaamheden worden uitgevoerd door vakbekwame specialisten die met hun bus en apparatuur bij u op locatie komen. Als de specialist bij u aan de deur komt geldt een starttarief, plus een tarief voor gewerkte uren, aangevuld met kosten voor eventueel gebuikte materialen en parkeerkosten.