Blom Lekdetectie - Lekdetectie Schagen

Ervaart u een lekkage in Schagen of in de omgeving? Blom Lekdetectie, gevestigd in Sint Pancras, biedt deskundige en snelle lekdetectie om de bron van uw vochtprobleem nauwkeurig te lokaliseren. Neem vandaag nog contact met ons op voor een inspectie.

Waarom Blom Lekdetectie Kiezen in Schagen?

Professionele lekdetectiediensten met jarenlange ervaring

Onze ervaren professionals bij Blom Lekdetectie staan klaar om lekkages in Schagen en omgeving op te sporen. Met onze grondige aanpak zorgen we ervoor dat de oorzaak van het probleem wordt geïdentificeerd en een uitgebreid rapport wordt opgesteld. Zo weet u precies wat er moet gebeuren.
water lekkage leiding
vochtmeting wand

Onze Aanpak - Lekdetectie Schagen

Wij zijn gespecialiseerd in het detecteren van moeilijk vindbare lekkages in Schagen en omstreken. Onze inspecties zijn nauwkeurig en gedetailleerd. Wanneer we de oorzaak van de lekkage hebben vastgesteld, ontvangt u een uitgebreid rapport met de bevindingen en aanbevolen vervolgstappen.

Betrouwbaarheid en Kwaliteit

Het kiezen van een betrouwbare lekdetectiespecialist kan lastig zijn, aangezien er geen officiële certificering voor meettechnici is. Bij Blom Lekdetectie hechten we veel waarde aan transparantie en kwaliteit:

 • Gerichte Vragen: Tijdens het eerste telefoongesprek stellen we specifieke vragen om goed voorbereid te zijn.
 • Vaste Prijzen: Wij bieden transparante prijzen, inclusief voorrijkosten, materiaalkosten en arbeid, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.
 • Grondige Rapportage: U ontvangt een gedetailleerd rapport met onze bevindingen en foto’s. Wij streven naar snelle levering zonder concessies te doen aan de kwaliteit.
 • Duidelijke Tijden: Wij zorgen voor een heldere planning en uitvoeringstermijn, zodat u weet wanneer de werkzaamheden plaatsvinden.
 • Nazorg: U kunt altijd bij ons terecht voor vragen over het rapport of voor vervolgadvies.
warmtebeeldcamera

Vertrouwen en Professionaliteit

Er zijn veel partijen op de markt die lekdetectie aanbieden. Omdat het beroep meettechnicus geen erkende opleiding of certificaten kent, is het belangrijk om een betrouwbare specialist te kiezen. Bij Blom Lekdetectie voldoen we aan de volgende belangrijke criteria:

 • Telefonisch Contact: We stellen tijdens het eerste telefoongesprek de juiste vragen om ervoor te zorgen dat onze meettechnicus de juiste opdracht meekrijgt.
 • Vaste Prijs: Wij spreken van tevoren een vaste prijs af, inclusief voorrijkosten, materiaalkosten en arbeid, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.
 • Snelle Rapportage: U ontvangt binnen twee werkdagen een gedetailleerd rapport of meetverslag met de gebruikte meettechnieken, de eindconclusie, het vervolgadvies en foto’s.
 • Duidelijke Planning: Wij zorgen voor een duidelijke planning en uitvoeringstermijn, zodat u precies weet wanneer de werkzaamheden plaatsvinden.
 • Nazorg: Ook na de inspectie kunt u bij ons terecht voor vragen over het rapport of vervolgadvies.

Neem Contact Op

Blom Lekdetectie staat klaar om u te helpen met het opsporen van lekkages in Schagen en regio. Heeft u onze hulp nodig? Bel of mail ons vandaag nog, en wij komen zo snel mogelijk bij u langs!

Onze Diensten

Blom Lekdetectie is de specialist in het opsporen van moeilijk te vinden lekkages.

Lekdetectie

Blom Lekdetectie biedt geavanceerde lekdetectiediensten aan om snel en nauwkeurig lekkages op te sporen. Onze ervaren professionals gebruiken innovatieve methoden om verborgen lekkages te ontdekken, zonder ingrijpende bouwwerkzaamheden

groendak Lekdetectie

Met onze specifieke expertise en innovatieve technieken kunnen we lekkages in de dakbedekking onder het groendak nauwkeurig detecteren, zonder dat het groen of de tegels verwijderd hoeven te worden.

perslucht

bedrijfsbesparing

Blom Lekdetectie is een gespecialiseerd bedrijf dat zich richt op het opsporen van lekkages in persluchtsystemen binnen de industriële sector. Ons voornaamste doel is het in kaart brengen van deze lekkages, met als doel het realiseren van energiebesparingen voor onze klanten.

ONZE TARIEVEN

Lekdetectie

450
excl/BTW
 • een vast bedrag
 • inclusief rapport
 • gebruik van apparatuur
 • geen hak en breekwerk

Onze werkzaamheden worden uitgevoerd door vakbekwame specialisten die met hun bus en apparatuur bij u op locatie komen. Als de specialist bij u aan de deur komt gelden aangevulde kosten voor eventueel gebuikte materialen en parkeerkosten.

BLOM LEKDETECTIE

Expertise en ervaring

Blom Lekdetectie beschikt over een team van hoogopgeleide professionals met uitgebreide expertise en ervaring in lekdetectie. We hebben een bewezen staat van dienst en zijn vertrouwd met verschillende soorten lekdetectietechnieken en -apparatuur.

Geavanceerde technologie:

We maken gebruik van geavanceerde technologieën en innovatieve apparatuur om lekkages op te sporen. Dit stelt ons in staat om zelfs de kleinste lekkages te detecteren die mogelijk anders over het hoofd worden gezien.

Kostenbesparing

Het detecteren en aanpakken van lekkages kan ook helpen om onverwachte reparatiekosten en schade aan uw woning te voorkomen. Door proactief lekkages op te sporen en te verhelpen, kunt u grotere problemen en dure herstelwerkzaamheden in de toekomst vermijden.

Betrouwbare rapportage

Wij bieden gedetailleerde rapporten aan onze klanten met betrekking tot de gedetecteerde lekkages, inclusief de locatie, omvang en aanbevolen oplossingen. Deze rapporten dienen als waardevolle informatie voor het nemen van beslissingen en het plannen van reparaties.