Blom Lekdetectie

De specialist bij het vinden van lekkages

Bel direct, zodat wij de oorzaak van de lekkage kunnen bespreken.

Bel direct, zodat wij de oorzaak van de lekkage kunnen bespreken.

water lekkage leiding

Lekdetectie

Lekdetectie

Drogen

Lekdetectie

Drogen

Inspectie

Lekdetectie Sint Pancras

Blom Lekdetectie is de specialist in het opsporen van moeilijk te vinden lekkages en het uitvoeren van inspecties. Is de lekkage gevonden en verholpen dan is het belangrijk een goed droog proces in gang te zetten, ook hier voor is Blom Lekdetectie de juiste partij!

 

Blom Lekdetectie Sint Pancras is uw vakman voor het opsporen van lekkages.

Woont u in Sint-Pancras en omgeving en vermoedt u dat u te kampen heeft met:

  • Een lekkage in uw water-, CV- of gasleidingen?

  • Waterinfiltratie?

  • Andere vochtproblemen zoals condensatie en opstijgend vocht?

Neem geen verder risico en contacteer Blom Lekdetectie Sint Pancras om de oorzaak weg te nemen!

Lekdetectie

Duidelijke tekenen van vocht in huis die veroorzaakt worden door een lekkage manifesteren zich pas nadat het probleem al geruime tijd bestaat en niet altijd op dezelfde plaats waar de bron van het onheil zich bevindt. Het is dan ook uiterst belangrijk dat u snel iets onderneemt om de schade en de bijhorende herstellingskosten te beperken.

Verlies geen extra tijd en neem onmiddllijk contact op met een specialist die het probleem voor u kan oplossen.

Bij Blom lekdetectie kunnen wij dankzij jarenlange ervaring en het gebruik van de juiiste specialistische apparatuur elke oorzaak van vochtproblemen professioneel achterhalen. Meestal zijn wij zelfs in staat om lekkage op te sporen zonder enig hak- en breekwerk! En dat scheelt u dan weer in extra reparatiekosten.

Onze expert komt zo snel mogelijk uw woning inspecteren. Met de nodige expertise kan hij in een mum van tijd de oorzaak van het lek detecteren. Na het vinden van het lek bezorgen wij u een uitgebreid en gedetailleerd rapport van onze bevindingen, zodat u precies weet waar het lek zich bevindt of welke gevolgschade is opgetreden.

Met dit rapport kan u terecht bij uw verzekeraar, die u in bijna alle gevallen de kosten van de lekdetectie zal terugbetalen!

lekdetectie UV vloeistof
lekkage waterleiding
lekkage opsporen contactmicrofoon

Onze diensten

Lekdetectie

U weet of vermoedt dat u te maken heeft met een lekkage in huis en u heeft behoefte aan lekdetectie? Dan contacteert u zo snel mogelijk onze vakmannen van Blom Lekdetectie. Een lek kan immers zeer schadelijke gevolgen hebben en vochtplekken, schimmels en een duffe geur veroorzaken. Bovendien loopt u het risico dat uw waterfactuur fiks de hoogte ingaat! Vermijd grotere schade en ongemakken aan uw woning en grijp snel in door een specialist van Blom Lekdetectie te contacteren.

Drogen

Bij een vochtprobleem klinkt drogen erg logisch, maar wanneer dient dat te gebeuren en hoe gaat dit in zijn werk ? Dat lichten we graag even toe. Vochtproblemen worden niet altijd veroorzaakt door lekkage. Opstijgend vocht in woningen is bijvoorbeeld een vaak voorkomend probleem. Maar vocht kan ook veroorzaakt worden door condensatieproblemen, infiltratie door het dak, ondergrondse infiltratie of een andere externe factor.

Inspectie

Met onze jarenlange kennis en ervaring in de installatie techniek is Blom Lekdetectie een goede partij bij het uitvoeren van inspecties. De inspecties die wij uitvoeren zijn uitlopend, voorbeelden hiervan zijn: er is twijfel de cv installatie wel goed is aan gesloten, de vloerverwarming lijkt niet goed te werken, de WTW installatie werkt niet naar behoren, het riool systeem werkt afdoende. Het kan ook zo zijn dat er een geschil is ontstaan tijdens de verbouwing en er is een second opinion gewenst.

lekdetectie UV vloeistof
lekkage waterleiding
lekkage opsporen contactmicrofoon

ONZE TARIEVEN

Lekdetectie

450
excl/BTW
  • een vast bedrag
  • inclusief rapport
  • gebruik van apparatuur
  • geen hak en breekwerk

Onze werkzaamheden worden uitgevoerd door vakbekwame specialisten die met hun bus en apparatuur bij u op locatie komen. Als de specialist bij u aan de deur komt gelden aangevulde kosten voor eventueel gebuikte materialen en parkeerkosten.