Blom Lekdetectie: Uw Partner in het Beschermen van Uw Dierbare Pleziervaartuig

Professionele lekdetectiediensten met jarenlange ervaring

Het water roept, en uw pleziervaartuig ligt klaar om u op een avontuur te nemen. Maar wat als er een lekkage zou ontstaan? Met Blom Lekdetectie kunt u varen zonder zorgen. Wij bieden een gespecialiseerde lekdetectieservice die essentieel is om uw zeilboot, motorboot of luxe jacht in perfecte conditie te houden.
water lekkage leiding
vochtmeting wand

Waarom Lekdetectie Belangrijk is

Uw boot is meer dan alleen een object; het is een bron van vreugde, avontuur en vrijheid. Daarom verdient uw boot de beste zorg mogelijk. Onze geavanceerde lekdetectietechnieken, inclusief traceerbare gassen en ultrasone zenders, kunnen zelfs de kleinste lekkages opsporen. Hiermee kunnen we potentiële problemen vroegtijdig identificeren en ernstige schade voorkomen.

Professionele lekdetectiediensten met jarenlange ervaring

De Blom Lekdetectie Belofte

Bij Blom Lekdetectie zetten we ons in voor het leveren van topkwaliteit diensten met uw tevredenheid als onze prioriteit. We begrijpen hoe waardevol uw boot voor u is, en daarom streven we naar perfectie bij elke inspectie die we uitvoeren.
warmtebeeldcamera

Kies voor Zekerheid

Als u kiest voor Blom Lekdetectie, kiest u voor gemoedsrust. U weet dat uw boot in deskundige handen is, zodat u zich kunt concentreren op wat echt belangrijk is: genieten van uw tijd op het water.

Kom in Actie

Wacht niet tot er problemen ontstaan. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze diensten en ontdek hoe Blom Lekdetectie u kan helpen uw boot in topconditie te houden.

Onze Diensten

Blom Lekdetectie is de specialist in het opsporen van moeilijk te vinden lekkages.

Lekdetectie

Blom Lekdetectie biedt geavanceerde lekdetectiediensten aan om snel en nauwkeurig lekkages op te sporen. Onze ervaren professionals gebruiken innovatieve methoden om verborgen lekkages te ontdekken, zonder ingrijpende bouwwerkzaamheden

groendak Lekdetectie

Met onze specifieke expertise en innovatieve technieken kunnen we lekkages in de dakbedekking onder het groendak nauwkeurig detecteren, zonder dat het groen of de tegels verwijderd hoeven te worden.

perslucht

bedrijfsbesparing

Blom Lekdetectie is een gespecialiseerd bedrijf dat zich richt op het opsporen van lekkages in persluchtsystemen binnen de industriële sector. Ons voornaamste doel is het in kaart brengen van deze lekkages, met als doel het realiseren van energiebesparingen voor onze klanten.

ONZE TARIEVEN

Lekdetectie

450
excl/BTW
  • een vast bedrag
  • inclusief rapport
  • gebruik van apparatuur
  • geen hak en breekwerk

Onze werkzaamheden worden uitgevoerd door vakbekwame specialisten die met hun bus en apparatuur bij u op locatie komen. Als de specialist bij u aan de deur komt gelden aangevulde kosten voor eventueel gebuikte materialen en parkeerkosten.

BLOM LEKDETECTIE

Expertise en ervaring

Blom Lekdetectie beschikt over een team van hoogopgeleide professionals met uitgebreide expertise en ervaring in lekdetectie. We hebben een bewezen staat van dienst en zijn vertrouwd met verschillende soorten lekdetectietechnieken en -apparatuur.

Geavanceerde technologie:

We maken gebruik van geavanceerde technologieën en innovatieve apparatuur om lekkages op te sporen. Dit stelt ons in staat om zelfs de kleinste lekkages te detecteren die mogelijk anders over het hoofd worden gezien.

Kostenbesparing

Het detecteren en aanpakken van lekkages kan ook helpen om onverwachte reparatiekosten en schade aan uw woning te voorkomen. Door proactief lekkages op te sporen en te verhelpen, kunt u grotere problemen en dure herstelwerkzaamheden in de toekomst vermijden.

Betrouwbare rapportage

Wij bieden gedetailleerde rapporten aan onze klanten met betrekking tot de gedetecteerde lekkages, inclusief de locatie, omvang en aanbevolen oplossingen. Deze rapporten dienen als waardevolle informatie voor het nemen van beslissingen en het plannen van reparaties.