Blom Lekdetectie

De specialist bij het vinden van lekkages

Bel direct, zodat wij de oorzaak van de lekkage kunnen bespreken.

Bel direct, zodat wij de oorzaak van de lekkage kunnen bespreken.

water lekkage leiding

Lekdetectie

Lekdetectie

Drogen

Lekdetectie

Drogen

Inspectie

Lekdetectie Zaandam

Blom Lekdetectie is de specialist in het opsporen van moeilijk te vinden lekkages en het uitvoeren van inspecties. Is de lekkage gevonden en verholpen dan is het belangrijk een goed droog proces in gang te zetten, ook hier voor is Blom Lekdetectie de juiste partij!

 

Blom Lekdetectie Zaandam heeft de oplossing voor al uw vochtproblemen.

Woont u in Zaandam en omgeving en heeft u te kampen met vocht in huis ten gevolge van:

 • Een lekkage in uw water-, CV- of gasleidingen?

 • Condensatie of opstijgend vocht?

 • Waterinfiltratie?

Blom Lekdetectie Zaandam zorgt ervoor dat vocht geen kans meer maakt!

Lekdetectie

Vochtproblemen worden vaak niet onmiddellijk opgemerkt. Pas wanneer u last krijgt van schimmelvorming, een muffe geur in huis of duidelijke vochtige plekken, weet u dat er ergens een lekkage of infiltratie moet zijn. Om te voorkomen dat de schade groter wordt, is het belangrijk dat de oorzaak van het vochtprobleem zo snel mogelijk achterhaald wordt. Zo vermijdt u dat u achteraf geconfronteerd wordt met hoge herstellingskosten.

Reageer dan ook onmiddellijk en neem contact op met Blom Lekdetectie. Wij weten perfect hoe we te werk moeten gaan om een lekkage professioneel en snel op te sporen. Wij beschikken daarvoor over de nodige expertise en de juiste apparatuur. De lekkage bevindt zich immers niet altijd op dezelfde plaats als waar het vocht aan de oppervlakte komt.

Wij sturen zo snel mogelijk een ervaren expert naar u toe, die het nodige zal doen om de bron van uw vochtprobleem te achterhalen. Wat ook de oorzaak is, onze vakmannen vinden altijd de oorzaak! Daarna schrijven wij onze bevindingen neer in een gedetailleerd rapport, zodat u duidelijk weet waar het lek zich bevond en waar u aan toe bent.

Dit rapport is belangrijk, want u kunt het aan uw verzekeraar bezorgen die in bijna alle gevallen de kosten van de lekdetectie vergoedt!

lekdetectie UV vloeistof
lekkage waterleiding
lekkage opsporen contactmicrofoon

Onze diensten

Lekdetectie

U weet of vermoedt dat u te maken heeft met een lekkage in huis en u heeft behoefte aan lekdetectie? Dan contacteert u zo snel mogelijk onze vakmannen van Blom Lekdetectie. Een lek kan immers zeer schadelijke gevolgen hebben en vochtplekken, schimmels en een duffe geur veroorzaken. Bovendien loopt u het risico dat uw waterfactuur fiks de hoogte ingaat! Vermijd grotere schade en ongemakken aan uw woning en grijp snel in door een specialist van Blom Lekdetectie te contacteren.

Drogen

Bij een vochtprobleem klinkt drogen erg logisch, maar wanneer dient dat te gebeuren en hoe gaat dit in zijn werk ? Dat lichten we graag even toe. Vochtproblemen worden niet altijd veroorzaakt door lekkage. Opstijgend vocht in woningen is bijvoorbeeld een vaak voorkomend probleem. Maar vocht kan ook veroorzaakt worden door condensatieproblemen, infiltratie door het dak, ondergrondse infiltratie of een andere externe factor.

Inspectie

Met onze jarenlange kennis en ervaring in de installatie techniek is Blom Lekdetectie een goede partij bij het uitvoeren van inspecties. De inspecties die wij uitvoeren zijn uitlopend, voorbeelden hiervan zijn: er is twijfel de cv installatie wel goed is aan gesloten, de vloerverwarming lijkt niet goed te werken, de WTW installatie werkt niet naar behoren, het riool systeem werkt afdoende. Het kan ook zo zijn dat er een geschil is ontstaan tijdens de verbouwing en er is een second opinion gewenst.

lekdetectie UV vloeistof
lekkage waterleiding
lekkage opsporen contactmicrofoon

ONZE TARIEVEN

Lekdetectie

475
/incl.BTW
 • een vast bedrag
 • inclusief rapport
 • gebruik van apparatuur
 • geen hak en breekwerk

Drogen

120
/incl.BTW
 • arbeid uur tarief
 • gebruik van apparatuur
 • specialistisch drogen
 • voorkom extra vocht schade

Inspectie

120
/incl.BTW
 • bedrag per uur
 • inclusief rapport
 • gebruik apparatuur
 • ook als second opinion

Onze werkzaamheden worden uitgevoerd door vakbekwame specialisten die met hun bus en apparatuur bij u op locatie komen. Als de specialist bij u aan de deur komt geldt een starttarief, plus een tarief voor gewerkte uren, aangevuld met kosten voor eventueel gebuikte materialen en parkeerkosten.