Blom - Specialist in Opsporen van Lekkages in Huis en Kantoor

Professionele lekdetectiediensten met jarenlange ervaring

Bij Blom begrijpen we de gevolgen die vochtproblemen kunnen hebben in uw huis of zakelijke omgeving. Onze betrouwbare service helpt schade en ongemakken zoals schimmels en geuroverlast te vermijden. Vermoedt u een vochtprobleem? Neem direct contact op.
water lekkage leiding
vochtmeting wand

Expertise en Precisie bij Opsporing

Als ervaren installatiemonteur beschik ik over de nodige expertise om verschillende vochtproblemen te identificeren. Of het nu gaat om problemen in de water- of CV-installatie, opstijgend vocht of infiltraties, met onze professionele apparatuur sporen we de bron snel op.

Professionele lekdetectiediensten met jarenlange ervaring

Het Belang van Tijdige Ingrijpen

Hoe eerder een probleem wordt geïdentificeerd, hoe meer gevolgschade en kosten kunnen worden voorkomen. Ook bij een licht vermoeden kunt u bij ons terecht. Wij zijn er om u bij te staan.
warmtebeeldcamera

Efficiënte Aanpak zonder Overtollige Schade

In veel gevallen kunnen we problemen detecteren zonder destructieve methoden. Bovendien kan het zijn dat de kosten van onze diensten door uw verzekering worden gedekt. Ons doel is om effectieve oplossingen te bieden met minimaal ongemak.

Inspecties en Onafhankelijke Diensten

Wij voeren ook inspecties uit en kunnen fungeren als onafhankelijke partij bij geschillen. Dankzij onze uitgebreide ervaring en gebruik van specialistische apparatuur, zijn problemen snel gelokaliseerd.

Advies en Oplossingsgericht Werken

Wat ons uniek maakt, is dat we niet alleen problemen identificeren maar ook adviseren over de beste aanpak. Vertrouw op onze ervaring en deskundigheid voor een complete aanpak van uw vochtprobleem.

Onze Diensten

Blom Lekdetectie is de specialist in het opsporen van moeilijk te vinden lekkages.

Lekdetectie

Blom Lekdetectie biedt geavanceerde lekdetectiediensten aan om snel en nauwkeurig lekkages op te sporen. Onze ervaren professionals gebruiken innovatieve methoden om verborgen lekkages te ontdekken, zonder ingrijpende bouwwerkzaamheden

groendak Lekdetectie

Met onze specifieke expertise en innovatieve technieken kunnen we lekkages in de dakbedekking onder het groendak nauwkeurig detecteren, zonder dat het groen of de tegels verwijderd hoeven te worden.

perslucht

bedrijfsbesparing

Blom Lekdetectie is een gespecialiseerd bedrijf dat zich richt op het opsporen van lekkages in persluchtsystemen binnen de industriële sector. Ons voornaamste doel is het in kaart brengen van deze lekkages, met als doel het realiseren van energiebesparingen voor onze klanten.

ONZE TARIEVEN

Lekdetectie

450
excl/BTW
  • een vast bedrag
  • inclusief rapport
  • gebruik van apparatuur
  • geen hak en breekwerk

Onze werkzaamheden worden uitgevoerd door vakbekwame specialisten die met hun bus en apparatuur bij u op locatie komen. Als de specialist bij u aan de deur komt gelden aangevulde kosten voor eventueel gebuikte materialen en parkeerkosten.

BLOM LEKDETECTIE

Expertise en ervaring

Blom Lekdetectie beschikt over een team van hoogopgeleide professionals met uitgebreide expertise en ervaring in lekdetectie. We hebben een bewezen staat van dienst en zijn vertrouwd met verschillende soorten lekdetectietechnieken en -apparatuur.

Geavanceerde technologie:

We maken gebruik van geavanceerde technologieën en innovatieve apparatuur om lekkages op te sporen. Dit stelt ons in staat om zelfs de kleinste lekkages te detecteren die mogelijk anders over het hoofd worden gezien.

Kostenbesparing

Het detecteren en aanpakken van lekkages kan ook helpen om onverwachte reparatiekosten en schade aan uw woning te voorkomen. Door proactief lekkages op te sporen en te verhelpen, kunt u grotere problemen en dure herstelwerkzaamheden in de toekomst vermijden.

Betrouwbare rapportage

Wij bieden gedetailleerde rapporten aan onze klanten met betrekking tot de gedetecteerde lekkages, inclusief de locatie, omvang en aanbevolen oplossingen. Deze rapporten dienen als waardevolle informatie voor het nemen van beslissingen en het plannen van reparaties.