Blom Lekdetectie

De specialist bij het vinden van lekkages

Bel direct, zodat wij de oorzaak van de lekkage kunnen bespreken.

Bel direct, zodat wij de oorzaak van de lekkage kunnen bespreken.

water lekkage leiding

Lekdetectie

Lekdetectie

Drogen

Lekdetectie

Drogen

Inspectie

Lekdetectie

Blom Lekdetectie is de specialist in het opsporen van een moeilijk te vinden lekkage en het uitvoeren van inspecties. Is de lekkage als gevolg van de lekdetectie  gevonden en verholpen dan is het heel belangrijk een goed droog proces in gang te zetten, ook hier voor is Blom Lekdetectie de juiste partij!

Heeft te maken heeft met een lekkage in huis of op kantoor? Dan is Blom Lekdetectie een zeer betrouwbare partij bij het vinden van de lekkage. Vermijd grotere schade aan uw woning en verdere ongemakken en neem bij een vermoeden van een lekkage zo snel mogelijk contact op. Behalve de zichtbare (water) schade kan een lek namelijk nog veel meer vervelende gevolgen hebben en bijvoorbeeld schimmels en een duffe geur veroorzaken. En heeft u al nagedacht over andere gevolgen van de lekkage, zoals de hoogte van uw waterfactuur?
Soms weet u zelf wat de oorzaak van uw vochtprobleem is, maar vaak ook niet. Bovendien blijven vochtproblemen soms lang onopgemerkt en worden ze pas na enige tijd zichtbaar. In dat geval heeft uw woning al schade opgelopen zonder dat u dat wist. Omdat de vochtplekken niet altijd voorkomen op de plaats van de lekkage, is het belangrijk dat u de hulp inroept van een specialist, die met de juiste apparatuur heel precies de oorzaak en de exacte plek van het lek kan achterhalen

Een tijdige detectie van de precieze locatie van het lek is van groot belang. Hoe eerder de lekkage gelokaliseerd wordt, hoe meer u de gevolgschade en bijhorende kosten voor reparatiewerken beperkt. Ook bij een vermoeden van een lekkage kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen met Blom Lekdetectie.

In de meeste gevallen gebeurt de lekdetectie zonder hak- of breekwerk én kan u de kosten ervan op uw verzekering verhalen.

Dankzij mijn jarenlange ervaring als installatiemonteur heb ik inmiddels heel wat expertise opgebouwd om de oorzaak van alle soorten vochtproblemen snel te achterhalen. Een lek in de water- of CV-installatie, opstijgend vocht of infiltraties: ik lokaliseer op een professionele manier de bron van elk probleem. Wat mij onderscheid van andere lekdetectie bedrijven is dat ik door mijn jarenlange ervaring als installatiemonteur niet alleen de oorzaak van de lekkage in het rapport vermeld, maar tevens een gefundeerd advies geef over de beste oplossing voor het dichten van de lekkage, het drogen van uw woning en de reparatie van de gevolgschade.

lekdetectie UV vloeistof
lekkage waterleiding
lekkage opsporen contactmicrofoon

ONZE TARIEVEN

Lekdetectie

450
excl/BTW
  • een vast bedrag
  • inclusief rapport
  • gebruik van apparatuur
  • geen hak en breekwerk

Onze werkzaamheden worden uitgevoerd door vakbekwame specialisten die met hun bus en apparatuur bij u op locatie komen. Als de specialist bij u aan de deur komt gelden aangevulde kosten voor eventueel gebuikte materialen en parkeerkosten.