Lekdetectiebedrijf

Blom Lekdetectie

De specialist bij het vinden van een lekkage

Bel direct, zodat wij de oorzaak van de lekkage kunnen bespreken.

Bel direct, zodat wij de oorzaak van de lekkage kunnen bespreken.

water lekkage leiding

Lekdetectie

Lekdetectie

Drogen

Lekdetectie

Drogen

Inspectie

Lekdetectiebedrijf

Blom Lekdetectie is een lekdetectiebedrijf en de specialist in het opsporen van een moeilijk te vinden lekkage en het uitvoeren van inspecties. Is de lekkage gevonden en verholpen dan is het belangrijk een goed droog proces in gang te zetten, ook hier voor is Blom Lekdetectie de juiste partij!

 

 

Wat is een lekdetectiebedrijf en wat kunt u van Blom Lekdetectie als lekdetectiebedrijf verwachten?

Een lekdetectiebedrijf is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het vinden van moeilijk te vinden lekkages. De lekkages die wij opsporen als lekdetectiebedrijf zijn uiteenlopend en gevarieerd en in de praktijk zijn het vaak klussen waar het, of echt een raadsel is van wat de lekkage veroorzaakt of dat de locatie van het lek wordt aangewezen zodat er gericht hersteld kan worden.  

Een lekdetectiebedrijf gebruikt voor het opsporen van een lekkage specialistische apparatuur, kennis en ervaring en het verhaal van de opdrachtgever. 
De apparatuur en de technieken die wij zoal als lekdetectiebedrijf gebruiken zijn:
– De drukproef techniek
– De traceergas techniek
– De rookproef techniek
– Uitsluiting door middel van kleurstof
– Uitsluiting door middel van UV vloeistof
– Vochtmeting
– Endoscopie
– Thermografie
– Ultrasoon techniek

Wat kunt u van een lekdetectiebedrijf als Blom Lekdetectie verwachten? Allereerst doen wij er natuurlijk alles aan om de bron van de lekkage de zo snel mogelijk te vinden, hier van stellen wij dan een lekdetectierapport op. Dit lekdetectierapport kan dan gebruikt worden als hulpmiddel door de aannemer of installateur die de lekkage gaat verhelpen. Ook verwacht de verzekeringmaatschappij vaak een lekdetectie rapport. Overigens dekt de verzekering vaak de kosten die gemaakt zijn door een lekdetectiebedrijf.  

waterlekkage vloer
lekkage waterleiding
lekkage opsporen contactmicrofoon

Onze diensten

Lekdetectie

U weet of vermoedt dat u te maken heeft met een lekkage in huis en u heeft behoefte aan lekdetectie? Dan contacteert u zo snel mogelijk onze vakmannen van Blom Lekdetectie. Een lek kan immers zeer schadelijke gevolgen hebben en vochtplekken, schimmels en een duffe geur veroorzaken. Bovendien loopt u het risico dat uw waterfactuur fiks de hoogte ingaat! Vermijd grotere schade en ongemakken aan uw woning en grijp snel in door een specialist van Blom Lekdetectie te contacteren.

Drogen

Bij een vochtprobleem klinkt drogen erg logisch, maar wanneer dient dat te gebeuren en hoe gaat dit in zijn werk ? Dat lichten we graag even toe. Vochtproblemen worden niet altijd veroorzaakt door lekkage. Opstijgend vocht in woningen is bijvoorbeeld een vaak voorkomend probleem. Maar vocht kan ook veroorzaakt worden door condensatieproblemen, infiltratie door het dak, ondergrondse infiltratie of een andere externe factor.

Inspectie

Met onze jarenlange kennis en ervaring in de installatie techniek is Blom Lekdetectie een goede partij bij het uitvoeren van inspecties. De inspecties die wij uitvoeren zijn uitlopend, voorbeelden hiervan zijn: er is twijfel de cv installatie wel goed is aan gesloten, de vloerverwarming lijkt niet goed te werken, de WTW installatie werkt niet naar behoren, het riool systeem werkt afdoende. Het kan ook zo zijn dat er een geschil is ontstaan tijdens de verbouwing en er is een second opinion gewenst.

waterlekkage schade
waterlekkage leiding
waterlekkage wand

ONZE TARIEVEN

Lekdetectie

475
/incl.BTW
 • een vast bedrag
 • inclusief rapport
 • gebruik van apparatuur
 • geen hak en breekwerk

Drogen

120
/incl.BTW
 • arbeid uur tarief
 • gebruik van apparatuur
 • specialistisch drogen
 • voorkom extra vocht schade

Inspectie

120
/incl.BTW
 • bedrag per uur
 • inclusief rapport
 • gebruik apparatuur
 • ook als second opinion

Onze werkzaamheden worden uitgevoerd door vakbekwame specialisten die met hun bus en apparatuur bij u op locatie komen. Als de specialist bij u aan de deur komt geldt een starttarief, plus een tarief voor gewerkte uren, aangevuld met kosten voor eventueel gebuikte materialen en parkeerkosten.

waterlekkage zandcement vloer
waterlekkage leiding
waterlekkage lekdetectie