Lekkage

Blom Lekdetectie

De specialist bij het vinden van een lekkage

Bel direct, zodat wij de oorzaak van de lekkage kunnen bespreken.

Bel direct, zodat wij de oorzaak van de lekkage kunnen bespreken.

water lekkage leiding

Lekdetectie

Lekdetectie

Drogen

Lekdetectie

Drogen

Inspectie

Lekkage

Heeft u last van een lekkage? Blom Lekdetectie is de specialist in het opsporen van een moeilijk te vinden lekkage en het uitvoeren van inspecties. Is de lekkage gevonden en verholpen dan is het belangrijk een goed droog proces in gang te zetten, ook hier voor is Blom Lekdetectie de juiste partij!

 

Een lekkage is natuurlijk super vervelend en kan ook nog eens tot gevaarlijke situaties leiden. Is het nu verstandig om een lekdetectiebedrijf in te schakelen?

Heeft u thuis of op kantoor last van een lekkage? Dan is het belangrijk om heel snel te handelen om zo verdere schade of gevaarlijke situaties te voorkomen. Het is verstandig om Blom Lekdetectie even te bellen zodat ik samen met u het probleem met het lek kan bespreken en op deze manier kunnen we samen een inschatting maken voor de verdere handelingen. 

De ene lekkage is de andere lekkage niet, wellicht is de situatie gevaarlijk maar het kan ook zo zijn dat ik adviseer om eerst contact op te nemen met een loodgieter, dakdekker of aannemer.

Het kan ook zo zijn dat de lekkage zich laat zien op plaatsen waar de veroorzaker niet direct zichtbaar is, als er bijvoorbeeld druppels hangen aan het plafond of dat de vloer natten plekken vertoont. Bij dit soort lekkages kan een lekdetectie zeker van pas komen. Ik zoek gericht naar de bron van de lekkage, tijdens het zoeken maak ik gebruik van specialistische apparatuur en natuurlijk ook mijn ervaring en kennis. 

ik spoor de lekkage gericht op en dan kan de lekkage ook gericht verholpen worden door bijvoorbeeld een loodgieter. Bij een waterlekkage dekt de verzekering vaak de kosten van de lekdetectie.

waterlekkage vloer
lekkage waterleiding
lekkage opsporen contactmicrofoon

Onze diensten

Lekdetectie

U weet of vermoedt dat u te maken heeft met een lekkage in huis en u heeft behoefte aan lekdetectie? Dan contacteert u zo snel mogelijk onze vakmannen van Blom Lekdetectie. Een lek kan immers zeer schadelijke gevolgen hebben en vochtplekken, schimmels en een duffe geur veroorzaken. Bovendien loopt u het risico dat uw waterfactuur fiks de hoogte ingaat! Vermijd grotere schade en ongemakken aan uw woning en grijp snel in door een specialist van Blom Lekdetectie te contacteren.

Drogen

Bij een vochtprobleem klinkt drogen erg logisch, maar wanneer dient dat te gebeuren en hoe gaat dit in zijn werk ? Dat lichten we graag even toe. Vochtproblemen worden niet altijd veroorzaakt door lekkage. Opstijgend vocht in woningen is bijvoorbeeld een vaak voorkomend probleem. Maar vocht kan ook veroorzaakt worden door condensatieproblemen, infiltratie door het dak, ondergrondse infiltratie of een andere externe factor.

Inspectie

Met onze jarenlange kennis en ervaring in de installatie techniek is Blom Lekdetectie een goede partij bij het uitvoeren van inspecties. De inspecties die wij uitvoeren zijn uitlopend, voorbeelden hiervan zijn: er is twijfel de cv installatie wel goed is aan gesloten, de vloerverwarming lijkt niet goed te werken, de WTW installatie werkt niet naar behoren, het riool systeem werkt afdoende. Het kan ook zo zijn dat er een geschil is ontstaan tijdens de verbouwing en er is een second opinion gewenst.

waterlekkage zandcement vloer
waterlekkage leiding
waterlekkage lekdetectie