Blom Lekdetectie

De specialist bij het vinden van lekkages

Bel direct, zodat wij de oorzaak van de lekkage kunnen bespreken.

Bel direct, zodat wij de oorzaak van de lekkage kunnen bespreken.

water lekkage leiding

Lekdetectie

Lekdetectie

Drogen

Lekdetectie

Drogen

Inspectie

Optrekkend vocht Alkmaar

Wij zijn er voor optrekkend vocht in Alkmaar en regio, daarom kunnen wij accuraat en snel optrekkend vocht en lekkages opsporen in waterleidingen. Lekkages in de cv, vloerverwarming en gasleidingen vormen voor ons ook geen probleem. Ervaar je stankoverlast en weet je zelf niet waar het vandaan komt? Ook stankoverlast detecteren wij en lossen wij voor u op.

Second opinion – Optrekkend vocht in Alkmaar 

Een lek dat is ontstaan door bijvoorbeeld een bouwkundig probleem is ook vervelend. Dus heb je een second opinion nodig van een gespecialiseerd bedrijf? Blom Lekdetectie staat voor goede kwaliteit, nauwkeurigheid en snelheid in het verhelpen van optrekkend vocht in Alkmaar!

Een team met ervaring – Optrekkend vocht in Alkmaar

Blom Lekdetectie heeft alleen de beste vakmensen in dienst, die stuk voor stuk garant staan voor het echte vakwerk als het gaat om het definitief verhelpen van optrekkend vocht in Alkmaar en regio. Wij komen bij je aan huis en stellen het probleem of problemen vast. We maken een rapportage en stellen een plan van aanpak voor. Wij houden van transparantie en eerlijkheid naar onze klanten toe. Ons doel is elk probleem van optrekkend vocht in Alkmaar en regio definitief te kunnen oplossen.
Wij lossen de oorzaak op
Wij geloven niet in half werk en pakken het probleem dan ook graag bij de kern aan. Wij zijn in staat om optrekkend vocht bij de kern op te sporen. Daar maken wij een verslag van en vervolgens lossen we samen met de vakman het vochtprobleem definitief op. Blom Lekdetectie levert vakwerk en zorgt ervoor dat optrekkend vocht in de regio Heerhugowaard verleden tijd is!

Een eerlijke offerte – optrekkend vocht Alkmaar

Wij komen graag bij je langs om na te gaan wat de oorzaak is, als je last hebt van optrekkend vocht in huis. Dit doen wij in Heerhugowaard en regio. Wij geloven er stellig in dat voor elk probleem de juiste oplossing bestaat. Wij zoeken tot de bodem uit waarom je last hebt van optrekkend vocht of stankoverlast, zodat wij dit voor eens en altijd voor je kunnen oplossen! Daarom gaan we eerst een plan van aanpak maken, als we een volledige inspectie hebben gedaan. Aan de hand van dit plan van aanpak kunnen wij een offerte maken, zodat je snel weet wat het kostenplaatje zal zijn om het optrekkend vocht in huis op te laten lossen door ons gespecialiseerde team van vakmensen.

Bel ons: 06 – 14 79 00 07
Of mail ons: ic.blom@blomlekdetectie.nl

lekdetectie UV vloeistof
lekkage waterleiding
lekkage opsporen contactmicrofoon

Onze diensten

Lekdetectie

U weet of vermoedt dat u te maken heeft met een lekkage in huis en u heeft behoefte aan lekdetectie? Dan contacteert u zo snel mogelijk onze vakmannen van Blom Lekdetectie. Een lek kan immers zeer schadelijke gevolgen hebben en vochtplekken, schimmels en een duffe geur veroorzaken. Bovendien loopt u het risico dat uw waterfactuur fiks de hoogte ingaat! Vermijd grotere schade en ongemakken aan uw woning en grijp snel in door een specialist van Blom Lekdetectie te contacteren.

Drogen

Bij een vochtprobleem klinkt drogen erg logisch, maar wanneer dient dat te gebeuren en hoe gaat dit in zijn werk ? Dat lichten we graag even toe. Vochtproblemen worden niet altijd veroorzaakt door lekkage. Opstijgend vocht in woningen is bijvoorbeeld een vaak voorkomend probleem. Maar vocht kan ook veroorzaakt worden door condensatieproblemen, infiltratie door het dak, ondergrondse infiltratie of een andere externe factor.

Inspectie

Met onze jarenlange kennis en ervaring in de installatie techniek is Blom Lekdetectie een goede partij bij het uitvoeren van inspecties. De inspecties die wij uitvoeren zijn uitlopend, voorbeelden hiervan zijn: er is twijfel de cv installatie wel goed is aan gesloten, de vloerverwarming lijkt niet goed te werken, de WTW installatie werkt niet naar behoren, het riool systeem werkt afdoende. Het kan ook zo zijn dat er een geschil is ontstaan tijdens de verbouwing en er is een second opinion gewenst.

Optrekkend vocht Alkmaar
Optrekkend vocht Alkmaar
Optrekkend vocht Alkmaar

ONZE TARIEVEN

Lekdetectie

395
/ex.BTW
 • een vast bedrag
 • inclusief rapport
 • gebruik van apparatuur
 • geen hak en breekwerk

Drogen

95
/ex.BTW
 • arbeid uur tarief
 • gebruik van apparatuur
 • specialistisch drogen
 • voorkom extra vocht schade

Inspectie

95
/ex.BTW
 • bedrag per uur
 • inclusief rapport
 • gebruik apparatuur
 • ook als second opinion

Onze werkzaamheden worden uitgevoerd door vakbekwame specialisten die met hun bus en apparatuur bij u op locatie komen. Als de specialist bij u aan de deur komt geldt een starttarief, plus een tarief voor gewerkte uren, aangevuld met kosten voor eventueel gebuikte materialen en parkeerkosten.

lekdetectie UV vloeistof
lekkage waterleiding
lekkage opsporen contactmicrofoon