Optrekkend vocht Heerhugowaard

Blom Lekdetectie

De specialist bij het vinden van een lekkage

Bel direct, zodat wij de oorzaak van de lekkage kunnen bespreken.

Bel direct, zodat wij de oorzaak van de lekkage kunnen bespreken.

water lekkage leiding

Lekdetectie

Lekdetectie

Drogen

Lekdetectie

Drogen

Inspectie

Optrekkend vocht Heerhugowaard

Heb je last van optrekkend vocht in Heerhugowaard of regio? Dit moet uiteraard zo snel en efficiënt mogelijk opgelost worden, voordat er meer problemen ontstaan en de kosten de pan uit gaan rijzen. Wij zijn gevestigd in Sint Pancras en zijn actief in de regio Heerhugowaard.

 

De beste mensen voor lekdetectie – Optrekkend vocht Heerhugowaard 

Wij kunnen met trots vertellen dat wij alleen maar de beste mensen in dienst hebben die stuk voor stuk garant staan voor een knap staaltje vakwerk, als het gaat om het oplossen van optrekkend vocht in Heerhugowaard. Wij komen bij je aan huis en stellen het probleem of problemen vast. We maken een verslag en stellen een plan van aanpak op. Ons doel is om elk probleem van optrekkend vocht in Heerhugowaard en regio definitief te kunnen oplossen. Ons team van de beste mensen in dit vak, weten wat ze moeten doen als het gaat om lekdetectie.

Ook voor een degelijke inspectie – Optrekkend vocht Heerhugowaard 

Wij zijn een kei in het opsporen van moeilijk te vinden lekkages en optrekkend vocht in Heerhugowaard en regio. Ook het uitvoeren van inspecties doen wij graag en zeer nauwkeurig. Is de oorzaak van het optrekkend vocht in Heerhugowaard gevonden en opgelost? Dan is het belangrijk om een goed droogproces in gang te zetten, ook dat doet Blom Lekdetectie.

Van opsporen tot het drogen – Optrekkend vocht Heerhugowaard 

Wij zijn er voor optrekkend vocht in Heerhugowaard en regio, daarom kunnen wij optrekkend vocht en lekkages opsporen in waterleidingen, maar ook in de cv, vloerverwarming en gasleidingen kunnen wij lekkages efficiënt opsporen en oplossen. Het kan mogelijk zijn dat er een lek is ontstaan door een bouwkundig probleem of iets anders. Dat moet nauwkeurig en snel opgelost worden. Daarna is het droogproces van essentieel belang. Ook dan is de hulp van Blom Lekdetectie verstandig!

Contact
Blom Lekdetectie komt bij je langs om een inspectie uit te voeren en vervolgens lossen wij op professionele wijze het optrekkend vocht op in Heerhugowaard en regio, zodat dit geen probleem meer kan worden in de toekomst. We mogen met eerlijkheid zeggen dat wij weten wat wij doen. Dus heb je hulp nodig bij optrekkend vocht in Heerhugowaard en regio? Geef ons een belletje of mail ons!

Bel ons: 06 – 14 79 00 07
Of mail ons: ic.blom@blomlekdetectie.nl

waterlekkage vloer
lekkage waterleiding
lekkage opsporen contactmicrofoon

Onze diensten

Lekdetectie

U weet of vermoedt dat u te maken heeft met een lekkage in huis en u heeft behoefte aan lekdetectie? Dan contacteert u zo snel mogelijk onze vakmannen van Blom Lekdetectie. Een lek kan immers zeer schadelijke gevolgen hebben en vochtplekken, schimmels en een duffe geur veroorzaken. Bovendien loopt u het risico dat uw waterfactuur fiks de hoogte ingaat! Vermijd grotere schade en ongemakken aan uw woning en grijp snel in door een specialist van Blom Lekdetectie te contacteren.

Drogen

Bij een vochtprobleem klinkt drogen erg logisch, maar wanneer dient dat te gebeuren en hoe gaat dit in zijn werk ? Dat lichten we graag even toe. Vochtproblemen worden niet altijd veroorzaakt door lekkage. Opstijgend vocht in woningen is bijvoorbeeld een vaak voorkomend probleem. Maar vocht kan ook veroorzaakt worden door condensatieproblemen, infiltratie door het dak, ondergrondse infiltratie of een andere externe factor.

Inspectie

Met onze jarenlange kennis en ervaring in de installatie techniek is Blom Lekdetectie een goede partij bij het uitvoeren van inspecties. De inspecties die wij uitvoeren zijn uitlopend, voorbeelden hiervan zijn: er is twijfel de cv installatie wel goed is aan gesloten, de vloerverwarming lijkt niet goed te werken, de WTW installatie werkt niet naar behoren, het riool systeem werkt afdoende. Het kan ook zo zijn dat er een geschil is ontstaan tijdens de verbouwing en er is een second opinion gewenst.

waterlekkage schade
waterlekkage leiding
waterlekkage wand

ONZE TARIEVEN

Lekdetectie

475
/incl.BTW
 • een vast bedrag
 • inclusief rapport
 • gebruik van apparatuur
 • geen hak en breekwerk

Drogen

120
/incl.BTW
 • arbeid uur tarief
 • gebruik van apparatuur
 • specialistisch drogen
 • voorkom extra vocht schade

Inspectie

120
/incl.BTW
 • bedrag per uur
 • inclusief rapport
 • gebruik apparatuur
 • ook als second opinion

Onze werkzaamheden worden uitgevoerd door vakbekwame specialisten die met hun bus en apparatuur bij u op locatie komen. Als de specialist bij u aan de deur komt geldt een starttarief, plus een tarief voor gewerkte uren, aangevuld met kosten voor eventueel gebuikte materialen en parkeerkosten.

waterlekkage zandcement vloer
waterlekkage leiding
waterlekkage lekdetectie