Blom Lekdetectie

De specialist bij het vinden van een lekkage

Bel direct, zodat wij de oorzaak van de lekkage kunnen bespreken.

Bel direct, zodat wij de oorzaak van de lekkage kunnen bespreken.

water lekkage leiding

Lekdetectie

Lekdetectie

Drogen

Lekdetectie

Drogen

Inspectie

Optrekkend vocht Sint Pancras

Wij zijn er voor optrekkend vocht in Sint Pancras en regio. Daarom kunnen wij niet alleen optrekkend vocht en lekkages opsporen in waterleidingen, maar ook in de cv, vloerverwarming en gasleidingen. Maar wat dacht je van stankoverlast? Geen nood! Dit kunnen wij ook detecteren en oplossen op professionele wijze.

 

Optrekkend vocht in Sint Pancras – Second opinion

Een lek dat is ontstaan door bijvoorbeeld een bouwkundig probleem is ook vervelend. Dus heb je een second opinion nodig van een gespecialiseerd bedrijf? Blom Lekdetectie staat voor goede kwaliteit, nauwkeurigheid en snelheid in het verhelpen van optrekkend vocht in Sint Pancras.

Een team met ervaring – Optrekkend vocht Sint Pancras

Blom Lekdetectie heeft alleen de beste vakmensen in dienst, die stuk voor stuk garant staan voor het echte vakwerk als het gaat om het definitief verhelpen van optrekkend vocht in Sint Pancras en regio. Wij komen bij je aan huis en stellen het probleem of problemen vast. Dit wordt allemaal in een rapport gezet en aan de hand daarvan komt er een plan van aanpak. Wij houden van transparantie en eerlijkheid naar onze klanten toe. Ons doel is om elk probleem van optrekkend vocht in Sint Pancras en regio een halt toe te roepen middels een definitieve oplossing.

We lossen de oorzaak op – Optrekkend vocht Sint Pancras

Wij geloven niet in half werk en pakken het probleem dan ook graag bij de kern aan. Blom Lekdetectie levert vakwerk af en lost optrekkend vocht in de regio van Sint Pancras en in Sint Pancras zelf eens en voor altijd op!

Voor een passende offerte
Wij komen met plezier bij je langs om na te gaan wat de oorzaak is als je last hebt van optrekkend vocht in huis. Dit doen wij in Sint Pancras en regio. Wij geloven er stellig in dat voor elk probleem de juiste oplossing bestaat. Blom Lekdetectie heeft klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan en werkt vlug en precies. Wij zoeken tot de kern uit wat de oorzaak is en waarom je dus last hebt van optrekkend vocht, zodat wij dit voor eens en altijd voor je kunnen oplossen! We gaan eerst een plan van aanpak maken, nadat we een volledige inspectie hebben gedaan. Aan de hand van dit plan van aanpak kunnen wij een offerte maken zodat je snel weet wat het kostenplaatje zal zijn om het optrekkend vocht in huis op te laten lossen door ons vakbekwame bedrijf.

Wij zijn te bereiken
Bel ons: 06 – 14 79 00 07
Of mail ons: ic.blom@blomlekdetectie.nl

waterlekkage vloer
lekkage waterleiding
lekkage opsporen contactmicrofoon

Onze diensten

Lekdetectie

U weet of vermoedt dat u te maken heeft met een lekkage in huis en u heeft behoefte aan lekdetectie? Dan contacteert u zo snel mogelijk onze vakmannen van Blom Lekdetectie. Een lek kan immers zeer schadelijke gevolgen hebben en vochtplekken, schimmels en een duffe geur veroorzaken. Bovendien loopt u het risico dat uw waterfactuur fiks de hoogte ingaat! Vermijd grotere schade en ongemakken aan uw woning en grijp snel in door een specialist van Blom Lekdetectie te contacteren.

Drogen

Bij een vochtprobleem klinkt drogen erg logisch, maar wanneer dient dat te gebeuren en hoe gaat dit in zijn werk ? Dat lichten we graag even toe. Vochtproblemen worden niet altijd veroorzaakt door lekkage. Opstijgend vocht in woningen is bijvoorbeeld een vaak voorkomend probleem. Maar vocht kan ook veroorzaakt worden door condensatieproblemen, infiltratie door het dak, ondergrondse infiltratie of een andere externe factor.

Inspectie

Met onze jarenlange kennis en ervaring in de installatie techniek is Blom Lekdetectie een goede partij bij het uitvoeren van inspecties. De inspecties die wij uitvoeren zijn uitlopend, voorbeelden hiervan zijn: er is twijfel de cv installatie wel goed is aan gesloten, de vloerverwarming lijkt niet goed te werken, de WTW installatie werkt niet naar behoren, het riool systeem werkt afdoende. Het kan ook zo zijn dat er een geschil is ontstaan tijdens de verbouwing en er is een second opinion gewenst.

waterlekkage schade
waterlekkage leiding
waterlekkage wand

ONZE TARIEVEN

Lekdetectie

475
/incl.BTW
 • een vast bedrag
 • inclusief rapport
 • gebruik van apparatuur
 • geen hak en breekwerk

Drogen

120
/incl.BTW
 • arbeid uur tarief
 • gebruik van apparatuur
 • specialistisch drogen
 • voorkom extra vocht schade

Inspectie

120
/incl.BTW
 • bedrag per uur
 • inclusief rapport
 • gebruik apparatuur
 • ook als second opinion

Onze werkzaamheden worden uitgevoerd door vakbekwame specialisten die met hun bus en apparatuur bij u op locatie komen. Als de specialist bij u aan de deur komt geldt een starttarief, plus een tarief voor gewerkte uren, aangevuld met kosten voor eventueel gebuikte materialen en parkeerkosten.

waterlekkage zandcement vloer
waterlekkage leiding
waterlekkage lekdetectie