Blom Lekdetectie

De specialist bij het vinden van een lekkage

Bel direct, zodat wij de oorzaak van de lekkage kunnen bespreken.

Bel direct, zodat wij de oorzaak van de lekkage kunnen bespreken.

water lekkage leiding

Lekdetectie

Lekdetectie

Drogen

Lekdetectie

Drogen

Inspectie

Vocht in huis Alkmaar

Vocht in huis Alkmaar? Bij Blom Lekdetectie weten we wat wij doen en kunnen vocht in huis in regio Alkmaar vlug detecteren en oplossen. Wij zijn een gekwalificeerd bedrijf als het gaat om moeilijk te vinden lekkages. Dus heb je last van vocht in huis in Alkmaar en regio? Voor het uitvoeren van een inspectie moet je bij ons zijn!

 

Detecteren en verhelpen van lekkages – vocht in huis Alkmaar

In ons team bij Blom Lekdetectie werken alleen medewerkers die ervaring hebben in het detecteren en verhelpen van lekkages. Wij werken accuraat en vlug. Daarnaast houden wij van het transparant zijn naar onze klanten toe, zodat je weet waar je aan toe bent. Dus heb je vocht in huis in Alkmaar of regio? Blom Lekdetectie lost het graag voor je op!

Onze expertise

Wij zijn het juiste bedrijf voor het uitvoeren van inspecties en verhelpen van lekkages. Wij hebben ruime ervaring en daarom kunnen wij naast waterleidingen, ook lekkages opsporen in de cv, vloerverwarming en gasleidingen. Het is natuurlijk ook mogelijk dat er een lek is ontstaan door een bouwkundig probleem of iets anders. Kortom, het vocht in huis in Alkmaar of regio is onze expertise.

Wil jij een vochtprobleem laten oplossen? Vocht in huis Alkmaar

Wij pakken het probleem van ongewenst vocht in huis, in Alkmaar en regio, bij de kern aan. Nadat wij een uitgebreid rapport hebben opgesteld, is het altijd duidelijk hoe het probleem aangepakt moet worden. We houden korte lijntjes met onze klanten, wij vinden een heldere communicatie belangrijk! Wil je meer weten hoe wij een vochtprobleem verhelpen? Neem vrijblijvend contact op als je vocht in huis hebt, in Alkmaar of regio!

Telefoon: 06 – 14 79 00 07
E-mail: ic.blom@blomlekdetectie.nl

waterlekkage vloer
lekkage waterleiding
lekkage opsporen contactmicrofoon

Onze diensten

Lekdetectie

U weet of vermoedt dat u te maken heeft met een lekkage in huis en u heeft behoefte aan lekdetectie? Dan contacteert u zo snel mogelijk onze vakmannen van Blom Lekdetectie. Een lek kan immers zeer schadelijke gevolgen hebben en vochtplekken, schimmels en een duffe geur veroorzaken. Bovendien loopt u het risico dat uw waterfactuur fiks de hoogte ingaat! Vermijd grotere schade en ongemakken aan uw woning en grijp snel in door een specialist van Blom Lekdetectie te contacteren.

Drogen

Bij een vochtprobleem klinkt drogen erg logisch, maar wanneer dient dat te gebeuren en hoe gaat dit in zijn werk ? Dat lichten we graag even toe. Vochtproblemen worden niet altijd veroorzaakt door lekkage. Opstijgend vocht in woningen is bijvoorbeeld een vaak voorkomend probleem. Maar vocht kan ook veroorzaakt worden door condensatieproblemen, infiltratie door het dak, ondergrondse infiltratie of een andere externe factor.

Inspectie

Met onze jarenlange kennis en ervaring in de installatie techniek is Blom Lekdetectie een goede partij bij het uitvoeren van inspecties. De inspecties die wij uitvoeren zijn uitlopend, voorbeelden hiervan zijn: er is twijfel de cv installatie wel goed is aan gesloten, de vloerverwarming lijkt niet goed te werken, de WTW installatie werkt niet naar behoren, het riool systeem werkt afdoende. Het kan ook zo zijn dat er een geschil is ontstaan tijdens de verbouwing en er is een second opinion gewenst.

waterlekkage schade
waterlekkage leiding
waterlekkage wand

ONZE TARIEVEN

Lekdetectie

475
/incl.BTW
 • een vast bedrag
 • inclusief rapport
 • gebruik van apparatuur
 • geen hak en breekwerk

Drogen

120
/incl.BTW
 • arbeid uur tarief
 • gebruik van apparatuur
 • specialistisch drogen
 • voorkom extra vocht schade

Inspectie

120
/incl.BTW
 • bedrag per uur
 • inclusief rapport
 • gebruik apparatuur
 • ook als second opinion

Onze werkzaamheden worden uitgevoerd door vakbekwame specialisten die met hun bus en apparatuur bij u op locatie komen. Als de specialist bij u aan de deur komt geldt een starttarief, plus een tarief voor gewerkte uren, aangevuld met kosten voor eventueel gebuikte materialen en parkeerkosten.

waterlekkage zandcement vloer
waterlekkage leiding
waterlekkage lekdetectie