Blom Lekdetectie

De specialist bij het vinden van een lekkage

Bel direct, zodat wij de oorzaak van de lekkage kunnen bespreken.

Bel direct, zodat wij de oorzaak van de lekkage kunnen bespreken.

water lekkage leiding

Lekdetectie

Lekdetectie

Drogen

Lekdetectie

Drogen

Inspectie

Vocht in huis Heerhugowaard

Vocht in huis Heerhugowaard? Bij Blom Lekdetectie weten we wat wij doen en kunnen vocht in huis in regio Heerhugowaard snel detecteren en oplossen. Wij zijn specialisten als het gaat om moeilijk te vinden lekkages. Ook zijn wij het aangewezen bedrijf voor het uitvoeren van inspecties. Wist je dat wij jarenlange ervaring hebben en daarom naast waterleidingen, ook lekkages kunnen opsporen in de cv, vloerverwarming en gasleidingen? Het is natuurlijk ook mogelijk dat er een lek is ontstaan door een bouwkundig probleem of iets anders. Kortom, wij helpen je graag als je last hebt van vocht in huis, in Heerhugowaard en regio!

Voor lekkages en stankoverlast – vocht in huis Heerhugowaard

Een lekkage in huis is vervelend, maar wat dacht je van stankoverlast? Stankoverlast te detecteren maken wij gebruik van een inspectiecamera of een rookproef. Wij kunnen op deze manier de oorzaak van stankoverlast snel opsporen en oplossen. Ons team van specialisten is er voor lekkages en stankoverlast in huis.

Ervaring in lekdetectie

Wij hebben ruime ervaring en daarom kunnen wij naast waterleidingen, ook lekkages opsporen in de cv, vloerverwarming en gasleidingen. Het is natuurlijk ook mogelijk dat er een lek ontstaan is door een bouwkundig probleem of iets anders.

Ons team van specialisten staat klaar – vocht in huis Heerhugowaard

Wij hebben specialisten in huis die stuk voor stuk weten wat zij moeten doen. Zij zijn gekwalificeerd en werken nauwkeurig en vlug. Last van vocht in huis in Heerhugowaard en regio? Neem contact op met ons zodat wij dit voor je kunnen verhelpen.

Telefoon: 06 – 14 79 00 07

E-mail: ic.blom@blomlekdetectie.nl

waterlekkage vloer
lekkage waterleiding
lekkage opsporen contactmicrofoon

Onze diensten

Lekdetectie

U weet of vermoedt dat u te maken heeft met een lekkage in huis en u heeft behoefte aan lekdetectie? Dan contacteert u zo snel mogelijk onze vakmannen van Blom Lekdetectie. Een lek kan immers zeer schadelijke gevolgen hebben en vochtplekken, schimmels en een duffe geur veroorzaken. Bovendien loopt u het risico dat uw waterfactuur fiks de hoogte ingaat! Vermijd grotere schade en ongemakken aan uw woning en grijp snel in door een specialist van Blom Lekdetectie te contacteren.

Drogen

Bij een vochtprobleem klinkt drogen erg logisch, maar wanneer dient dat te gebeuren en hoe gaat dit in zijn werk ? Dat lichten we graag even toe. Vochtproblemen worden niet altijd veroorzaakt door lekkage. Opstijgend vocht in woningen is bijvoorbeeld een vaak voorkomend probleem. Maar vocht kan ook veroorzaakt worden door condensatieproblemen, infiltratie door het dak, ondergrondse infiltratie of een andere externe factor.

Inspectie

Met onze jarenlange kennis en ervaring in de installatie techniek is Blom Lekdetectie een goede partij bij het uitvoeren van inspecties. De inspecties die wij uitvoeren zijn uitlopend, voorbeelden hiervan zijn: er is twijfel de cv installatie wel goed is aan gesloten, de vloerverwarming lijkt niet goed te werken, de WTW installatie werkt niet naar behoren, het riool systeem werkt afdoende. Het kan ook zo zijn dat er een geschil is ontstaan tijdens de verbouwing en er is een second opinion gewenst.

waterlekkage schade
waterlekkage leiding
waterlekkage wand

ONZE TARIEVEN

Lekdetectie

475
/incl.BTW
 • een vast bedrag
 • inclusief rapport
 • gebruik van apparatuur
 • geen hak en breekwerk

Drogen

120
/incl.BTW
 • arbeid uur tarief
 • gebruik van apparatuur
 • specialistisch drogen
 • voorkom extra vocht schade

Inspectie

120
/incl.BTW
 • bedrag per uur
 • inclusief rapport
 • gebruik apparatuur
 • ook als second opinion

Onze werkzaamheden worden uitgevoerd door vakbekwame specialisten die met hun bus en apparatuur bij u op locatie komen. Als de specialist bij u aan de deur komt geldt een starttarief, plus een tarief voor gewerkte uren, aangevuld met kosten voor eventueel gebuikte materialen en parkeerkosten.

waterlekkage zandcement vloer
waterlekkage leiding
waterlekkage lekdetectie