Blom Lekdetectie

De specialist bij het vinden van een lekkage

Bel direct, zodat wij de oorzaak van de lekkage kunnen bespreken.

Bel direct, zodat wij de oorzaak van de lekkage kunnen bespreken.

water lekkage leiding

Lekdetectie

Lekdetectie

Drogen

Lekdetectie

Drogen

Inspectie

Vocht in huis Hoorn

Vocht in huis Hoorn? Blom Lekdetectie is hét bedrijf als het gaat om het oplossen van vocht in huis in regio Hoorn. Wij weten wat wij doen en kunnen vocht in huis in Hoorn en regio vlug detecteren en oplossen. Wij zijn gekwalificeerden, juist als het gaat om moeilijk te vinden lekkages. Heb je last van vocht in huis in regio Hoorn? Wij helpen je snel!

 

Definitief oplossen van lekkages – vocht in huis Hoorn

Blom Lekdetectie is het beste bedrijf als het gaat om het uitvoeren van inspecties en verhelpen van lekkages. Met heel wat jaren aan ervaring op het gebied van lekkages, kunnen wij naast waterleidingen ook lekkages in de cv, vloerverwarming en gasleidingen opsporen en oplossen. Ook kan het mogelijk zijn dat er een lek is ontstaan door een bouwkundig probleem of iets anders. Wij lossen dit ook keurig voor je op.

Ons topteam – vocht in huis Hoorn

Wij hebben een team van echte professionals, die stuk voor stuk weten wat zij moeten doen. Zij zijn gekwalificeerd in het detecteren en oplossen van elk vochtprobleem en lekkage. Ons team is transparant in de communicatie en wij houden korte lijntjes met onze klanten. Ons team staat voor snel en precies. Heb je dus een vochtprobleem in huis in Hoorn of regio? Ons topteam van Blom Lekdetectie staat voor je klaar!

Wij detecteren het probleem – vocht in huis Hoorn

Heb je last van een lekkage of stankoverlast? En weet je niet waar je het moet zoeken? Wij hebben meer dan genoeg ervaring op het gebied van vocht in huis in Hoorn en regio. Daarom kunnen wij naast het feit dat wij lekkages opsporen in waterleidingen, ook stankoverlast detecteren en oplossen. Wij zoeken naar de oorzaak van het vochtprobleem of stankoverlast en we gaan ermee aan de slag tot het opgelost is.

Meer weten?
Bel ons: 06 – 14 79 00 07
Of mail ons: ic.blom@blomlekdetectie.nl

waterlekkage vloer
lekkage waterleiding
lekkage opsporen contactmicrofoon

Onze diensten

Lekdetectie

U weet of vermoedt dat u te maken heeft met een lekkage in huis en u heeft behoefte aan lekdetectie? Dan contacteert u zo snel mogelijk onze vakmannen van Blom Lekdetectie. Een lek kan immers zeer schadelijke gevolgen hebben en vochtplekken, schimmels en een duffe geur veroorzaken. Bovendien loopt u het risico dat uw waterfactuur fiks de hoogte ingaat! Vermijd grotere schade en ongemakken aan uw woning en grijp snel in door een specialist van Blom Lekdetectie te contacteren.

Drogen

Bij een vochtprobleem klinkt drogen erg logisch, maar wanneer dient dat te gebeuren en hoe gaat dit in zijn werk ? Dat lichten we graag even toe. Vochtproblemen worden niet altijd veroorzaakt door lekkage. Opstijgend vocht in woningen is bijvoorbeeld een vaak voorkomend probleem. Maar vocht kan ook veroorzaakt worden door condensatieproblemen, infiltratie door het dak, ondergrondse infiltratie of een andere externe factor.

Inspectie

Met onze jarenlange kennis en ervaring in de installatie techniek is Blom Lekdetectie een goede partij bij het uitvoeren van inspecties. De inspecties die wij uitvoeren zijn uitlopend, voorbeelden hiervan zijn: er is twijfel de cv installatie wel goed is aan gesloten, de vloerverwarming lijkt niet goed te werken, de WTW installatie werkt niet naar behoren, het riool systeem werkt afdoende. Het kan ook zo zijn dat er een geschil is ontstaan tijdens de verbouwing en er is een second opinion gewenst.

waterlekkage schade
waterlekkage leiding
waterlekkage wand

ONZE TARIEVEN

Lekdetectie

475
/incl.BTW
 • een vast bedrag
 • inclusief rapport
 • gebruik van apparatuur
 • geen hak en breekwerk

Drogen

120
/incl.BTW
 • arbeid uur tarief
 • gebruik van apparatuur
 • specialistisch drogen
 • voorkom extra vocht schade

Inspectie

120
/incl.BTW
 • bedrag per uur
 • inclusief rapport
 • gebruik apparatuur
 • ook als second opinion

Onze werkzaamheden worden uitgevoerd door vakbekwame specialisten die met hun bus en apparatuur bij u op locatie komen. Als de specialist bij u aan de deur komt geldt een starttarief, plus een tarief voor gewerkte uren, aangevuld met kosten voor eventueel gebuikte materialen en parkeerkosten.

vocht in huis Hoorn
vocht in huis Hoorn
vocht in huis Hoorn