Blom Lekdetectie

De specialist bij het vinden van een lekkage

Bel direct, zodat wij de oorzaak van de lekkage kunnen bespreken.

Bel direct, zodat wij de oorzaak van de lekkage kunnen bespreken.

water lekkage leiding

Lekdetectie

Lekdetectie

Drogen

Lekdetectie

Drogen

Inspectie

Vocht in huis Sint Pancras

Vocht in huis Sint Pancras? Bij Blom Lekdetectie weten we wat wij doen en kunnen vocht in huis in Sint Pancras snel en efficiënt voor je oplossen. Wij hebben ruime ervaring als het gaat om detecteren en het oplossen van elk vochtprobleem. Geen klus is ons te gek als het gaat om het oplossen van vocht in huis in Sint Pancras of regio.

Gecertificeerd en accuraat -Vocht in huis Sint Pancras

Wij hebben een team dat gecertificeerd is en accuraat te werk gaat. Wij zijn in staat een lekkage op te sporen, vervolgens maken wij een uitgebreid rapport om daarna het vochtprobleem voor eens en altijd op te lossen. We houden van heldere communicatie, waarbij wij naar de klant luisteren. Ons team levert vakwerk en lost vocht in huis in Sint Pancras en regio voor je op!

Wij staan garant voor het oplossen van lekkages Vocht in huis Sint Pancras

Wij staan bekend om vakmanschap als het gaat om vocht in huis in Sint Pancras en regio. Wij kunnen alle lekkages opsporen in waterleidingen. Ook in de cv, vloerverwarming en gasleidingen vinden wij moeiteloos de lekkages. Deze lekkages lossen wij dan direct accuraat op. Het kan mogelijk zijn dat er een lek is ontstaan door een bouwkundig probleem of iets anders. Wij lossen het probleem definitief voor je op. De oorzaak vinden en definitief verhelpen, daar staat Blom Lekdetectie garant voor!

Een second opinion nodig – Vocht in huis Sint Pancras

Het kan natuurlijk zo zijn dat er bij een verbouwing iets is misgegaan tijdens het aanleggen van een vloerverwarming of een cv-installatie. Dit is uiteraard erg vervelend, want je wilt toch dat het opgelost gaat worden. Blom Lekdetectie komt graag bij je langs om te bekijken wat het probleem is en hoe dit te verhelpen is. Wij geven dan ook graag een second opinion zodat jij weet waar je aan toe bent. Wij zijn eerlijk en betrouwbaar als het gaat om communicatie, inspecties en rapportages.

Tevreden klanten
Wil je gebruikmaken van een second opinion of heb vocht in huis in Sint Pancras of regio? Blom Lekdetectie komt bij je langs om te bekijken wat het probleem is. Aan de hand daarvan maken wij een verslag en vervolgens verhelpen wij de lekkage zodat je er in de toekomst geen last meer van zult hebben. Tevreden klanten zijn je voorafgegaan. Wil je een vrijblijvende offerte ontvangen of een afspraak maken?

Bel ons: 06 – 14 79 00 07
Of mail ons: ic.blom@blomlekdetectie.nl

waterlekkage vloer
lekkage waterleiding
lekkage opsporen contactmicrofoon

Onze diensten

Lekdetectie

U weet of vermoedt dat u te maken heeft met een lekkage in huis en u heeft behoefte aan lekdetectie? Dan contacteert u zo snel mogelijk onze vakmannen van Blom Lekdetectie. Een lek kan immers zeer schadelijke gevolgen hebben en vochtplekken, schimmels en een duffe geur veroorzaken. Bovendien loopt u het risico dat uw waterfactuur fiks de hoogte ingaat! Vermijd grotere schade en ongemakken aan uw woning en grijp snel in door een specialist van Blom Lekdetectie te contacteren.

Drogen

Bij een vochtprobleem klinkt drogen erg logisch, maar wanneer dient dat te gebeuren en hoe gaat dit in zijn werk ? Dat lichten we graag even toe. Vochtproblemen worden niet altijd veroorzaakt door lekkage. Opstijgend vocht in woningen is bijvoorbeeld een vaak voorkomend probleem. Maar vocht kan ook veroorzaakt worden door condensatieproblemen, infiltratie door het dak, ondergrondse infiltratie of een andere externe factor.

Inspectie

Met onze jarenlange kennis en ervaring in de installatie techniek is Blom Lekdetectie een goede partij bij het uitvoeren van inspecties. De inspecties die wij uitvoeren zijn uitlopend, voorbeelden hiervan zijn: er is twijfel de cv installatie wel goed is aan gesloten, de vloerverwarming lijkt niet goed te werken, de WTW installatie werkt niet naar behoren, het riool systeem werkt afdoende. Het kan ook zo zijn dat er een geschil is ontstaan tijdens de verbouwing en er is een second opinion gewenst.

waterlekkage schade
waterlekkage leiding
waterlekkage wand

ONZE TARIEVEN

Lekdetectie

475
/incl.BTW
 • een vast bedrag
 • inclusief rapport
 • gebruik van apparatuur
 • geen hak en breekwerk

Drogen

120
/incl.BTW
 • arbeid uur tarief
 • gebruik van apparatuur
 • specialistisch drogen
 • voorkom extra vocht schade

Inspectie

120
/incl.BTW
 • bedrag per uur
 • inclusief rapport
 • gebruik apparatuur
 • ook als second opinion

Onze werkzaamheden worden uitgevoerd door vakbekwame specialisten die met hun bus en apparatuur bij u op locatie komen. Als de specialist bij u aan de deur komt geldt een starttarief, plus een tarief voor gewerkte uren, aangevuld met kosten voor eventueel gebuikte materialen en parkeerkosten.

waterlekkage zandcement vloer
waterlekkage leiding
waterlekkage lekdetectie