Waterlekkage

Blom Lekdetectie

De specialist bij het vinden van een lekkage

Bel direct, zodat wij de oorzaak van de lekkage kunnen bespreken.

Bel direct, zodat wij de oorzaak van de lekkage kunnen bespreken.

water lekkage leiding

Lekdetectie

Lekdetectie

Drogen

Lekdetectie

Drogen

Inspectie

Waterlekkage

Blom Lekdetectie is de specialist in het opsporen van een moeilijk te vinden waterlekkage en het uitvoeren van inspecties. Is de waterlekkage gevonden en verholpen dan is het belangrijk een goed droog proces in gang te zetten, ook hier voor is Blom Lekdetectie de juiste partij!

 

Een waterlekkage is natuurlijk heel vervelend. Wat te doen bij een waterlekkage?

Heeft U last van een waterlekkage? Dan is het belangrijk om heel snel te handelen om zo verdere schade te voorkomen. Het is verstandig om Blom Lekdetectie even te bellen zodat ik samen met u de waterlekkage in kan inschatten en u te helpen met een volgende verstandige stap te zetten. De ene waterlekkage is de andere lekkage niet, wellicht is de situatie gevaarlijk of het kan ook zo zijn dat ik adviseer om eerst een loodgieter of dakdekker te contacten. Het kan ook zijn dat de waterlekkage in de vloer of in de muur zit maar waar, dit is een waterlekkage waar een lekdetectie van pas kan komen. Bij een waterlekkage kan een lekdetectie goed van pas komen, ik spoor de waterlekkage gericht op en dan kan de lekkage ook gericht verholpen worden door bijvoorbeeld een loodgieter. Bij een waterlekkage dekt de verzekering vaak de kosten van de lekdetectie.

waterlekkage vloer
lekkage waterleiding
lekkage opsporen contactmicrofoon

Onze diensten

Lekdetectie

U weet of vermoedt dat u te maken heeft met een lekkage in huis en u heeft behoefte aan lekdetectie? Dan contacteert u zo snel mogelijk onze vakmannen van Blom Lekdetectie. Een lek kan immers zeer schadelijke gevolgen hebben en vochtplekken, schimmels en een duffe geur veroorzaken. Bovendien loopt u het risico dat uw waterfactuur fiks de hoogte ingaat! Vermijd grotere schade en ongemakken aan uw woning en grijp snel in door een specialist van Blom Lekdetectie te contacteren.

Drogen

Bij een vochtprobleem klinkt drogen erg logisch, maar wanneer dient dat te gebeuren en hoe gaat dit in zijn werk ? Dat lichten we graag even toe. Vochtproblemen worden niet altijd veroorzaakt door lekkage. Opstijgend vocht in woningen is bijvoorbeeld een vaak voorkomend probleem. Maar vocht kan ook veroorzaakt worden door condensatieproblemen, infiltratie door het dak, ondergrondse infiltratie of een andere externe factor.

Inspectie

Met onze jarenlange kennis en ervaring in de installatie techniek is Blom Lekdetectie een goede partij bij het uitvoeren van inspecties. De inspecties die wij uitvoeren zijn uitlopend, voorbeelden hiervan zijn: er is twijfel de cv installatie wel goed is aan gesloten, de vloerverwarming lijkt niet goed te werken, de WTW installatie werkt niet naar behoren, het riool systeem werkt afdoende. Het kan ook zo zijn dat er een geschil is ontstaan tijdens de verbouwing en er is een second opinion gewenst.

waterlekkage schade
waterlekkage leiding
waterlekkage wand

ONZE TARIEVEN

Lekdetectie

475
/incl.BTW
 • een vast bedrag
 • inclusief rapport
 • gebruik van apparatuur
 • geen hak en breekwerk

Drogen

120
/incl.BTW
 • arbeid uur tarief
 • gebruik van apparatuur
 • specialistisch drogen
 • voorkom extra vocht schade

Inspectie

120
/incl.BTW
 • bedrag per uur
 • inclusief rapport
 • gebruik apparatuur
 • ook als second opinion

Onze werkzaamheden worden uitgevoerd door vakbekwame specialisten die met hun bus en apparatuur bij u op locatie komen. Als de specialist bij u aan de deur komt geldt een starttarief, plus een tarief voor gewerkte uren, aangevuld met kosten voor eventueel gebuikte materialen en parkeerkosten.

waterlekkage zandcement vloer
waterlekkage leiding
waterlekkage lekdetectie