Blom Lekdetectie

De specialist bij het vinden van lekkages

Bel direct, zodat wij de oorzaak van de lekkage kunnen bespreken.

Bel direct, zodat wij de oorzaak van de lekkage kunnen bespreken.

water lekkage leiding
lekdetectie UV vloeistof
lekkage waterleiding
lekkage opsporen contactmicrofoon

Lekdetectie Alkmaar

Blom Lekdetectie is de specialist in het opsporen van moeilijk te vinden lekkages en het uitvoeren van inspecties. Is de lekkage gevonden en verholpen dan is het belangrijk een goed droog proces in gang te zetten, ook hier voor is Blom Lekdetectie de juiste partij!

 

Blom Lekdetectie Alkmaar is uw vakman voor het opsporen van lekkages.

Woont u in Alkmaar en omgeving en heeft u last van:

  • Een lekkage in uw water-, CV- of gasleidingen?

  • Andere vochtproblemen?

  • Geurhinder?

Blom Lekdetectie Alkmaar heeft de oplossing voor uw probleem!

Lekdetectie

In geval van een lekkage is het zaak om zo snel mogelijk actie te ondernemen. Zo vermijdt u dat de schade groter wordt en de reparatiekosten oplopen.

De effecten van vochtproblemen zijn immers niet onmiddellijk zichtbaar. Het is dan ook belangrijk om geen extra tijd te verliezen.

Dankzij onze expertise, jarenlange ervaring en het gebruik van de nodige specialistische apparatuur zijn wij van Blom Lekdetectie in staat om uw vochtproblemen professioneel op te lossen. In de meeste gevallen kunnen wij de lekkage zelfs opsporen zonder enig hak- en breekwerk!

Wanneer u ons contacteert om uw vochtproblemen op te lossen, bespreken wij samen met u wat de snelste en meest efficiënte werkwijze is om verdere schade te voorkomen.

Onze expert komt zo snel mogelijk bij u ter plaatse en doet het nodige om de oorzaak van het lek te detecteren. Wanneer het lek gelokaliseerd is, stellen wij een helder rapport op, zodat duidelijk is waar het lek zich precies bevindt of wat de oorzaak is van uw vochtproblemen.

Dit rapport kan u doorsturen naar uw verzekeraar, die in bijna alle gevallen de kosten van de lekdetectie vergoedt!

 

lekdetectie UV vloeistof
lekkage waterleiding
lekkage opsporen contactmicrofoon

Onze diensten

Lekdetectie

U weet of vermoedt dat u te maken heeft met een lekkage in huis en u heeft behoefte aan lekdetectie? Dan contacteert u zo snel mogelijk onze vakmannen van Blom Lekdetectie. Een lek kan immers zeer schadelijke gevolgen hebben en vochtplekken, schimmels en een duffe geur veroorzaken. Bovendien loopt u het risico dat uw waterfactuur fiks de hoogte ingaat! Vermijd grotere schade en ongemakken aan uw woning en grijp snel in door een specialist van Blom Lekdetectie te contacteren.

Drogen

Bij een vochtprobleem klinkt drogen erg logisch, maar wanneer dient dat te gebeuren en hoe gaat dit in zijn werk ? Dat lichten we graag even toe. Vochtproblemen worden niet altijd veroorzaakt door lekkage. Opstijgend vocht in woningen is bijvoorbeeld een vaak voorkomend probleem. Maar vocht kan ook veroorzaakt worden door condensatieproblemen, infiltratie door het dak, ondergrondse infiltratie of een andere externe factor.

Inspectie

Met onze jarenlange kennis en ervaring in de installatie techniek is Blom Lekdetectie een goede partij bij het uitvoeren van inspecties. De inspecties die wij uitvoeren zijn uitlopend, voorbeelden hiervan zijn: er is twijfel de cv installatie wel goed is aan gesloten, de vloerverwarming lijkt niet goed te werken, de WTW installatie werkt niet naar behoren, het riool systeem werkt afdoende. Het kan ook zo zijn dat er een geschil is ontstaan tijdens de verbouwing en er is een second opinion gewenst.

lekdetectie UV vloeistof
lekkage waterleiding
lekkage opsporen contactmicrofoon

ONZE TARIEVEN

Lekdetectie

450
excl/BTW
  • een vast bedrag
  • inclusief rapport
  • gebruik van apparatuur
  • geen hak en breekwerk

Onze werkzaamheden worden uitgevoerd door vakbekwame specialisten die met hun bus en apparatuur bij u op locatie komen. Als de specialist bij u aan de deur komt gelden aangevulde kosten voor eventueel gebuikte materialen en parkeerkosten.