Blom Lekdetectie

De specialist bij het vinden van een lekkage

Bel direct, zodat wij de oorzaak van de lekkage kunnen bespreken.

Bel direct, zodat wij de oorzaak van de lekkage kunnen bespreken.

water lekkage leiding

Lekdetectie

Lekdetectie

Drogen

Lekdetectie

Drogen

Inspectie

Optrekkend vocht Hoorn

Heb je last van optrekkend vocht in Hoorn of regio? Dit moet uiteraard zo snel en efficiënt mogelijk opgelost worden, voordat er problemen ontstaan die niet meer opgelost kunnen worden door ons. Wij zijn gevestigd in Sint Pancras en komen in de regio Hoorn bij je langs.

 

Ons team staat klaar – Optrekkend vocht Hoorn

Wij hebben alleen maar de beste mensen in dienst. Zij zijn stuk voor stuk vaklieden die garant staan voor een knap staaltje vakwerk, als het gaat om het oplossen van optrekkend vocht in Hoorn en regio. Wij komen bij je aan huis en stellen het probleem of problemen vast. Ons doel is om elk probleem van optrekkend vocht in Hoorn en regio definitief te kunnen oplossen. Het team van vaklieden weet wat het doet.

Professional in opsporen en oplossen – Optrekkend vocht Hoorn

Wij zijn professionals in het opsporen van moeilijk vindbare lekkages en optrekkend vocht in Hoorn en regio. Ook het uitvoeren van inspecties doen wij graag en zeer nauwkeurig. Is de oorzaak van het optrekkend vocht in Hoorn gevonden en opgelost? Dan is het belangrijk een goed droogproces in gang te zetten, ook dat doet Blom Lekdetectie.

Ook voor een second opinion – Optrekkend vocht Hoorn

Wij zijn er voor optrekkend vocht in Hoorn en regio. Daarom kunnen wij niet alleen optrekkend vocht en lekkages opsporen in waterleidingen, maar ook in de cv, vloerverwarming en gasleidingen kunnen wij het probleem nauwkeurig opsporen en oplossen. Het kan mogelijk zijn dat er een lek is ontstaan door een bouwkundig probleem en heeft u daarom een second opinion nodig? Ook dat lossen wij op voor je. De oorzaak vinden en definitief verhelpen, daar staat Blom Lekdetectie om bekend.

Contact
Blom Lekdetectie komt bij je langs in regio Hoorn om je probleem te verhelpen zodat je er in de toekomst geen last meer van zult hebben. Wij weten wat wij doen. Dus heb je hulp nodig bij optrekkend vocht in Hoorn en regio? Geef ons een belletje of mail ons!
Bel ons: 06 – 14 79 00 07
Of mail ons: ic.blom@blomlekdetectie.nl

waterlekkage vloer
lekkage waterleiding
lekkage opsporen contactmicrofoon

Onze diensten

Lekdetectie

U weet of vermoedt dat u te maken heeft met een lekkage in huis en u heeft behoefte aan lekdetectie? Dan contacteert u zo snel mogelijk onze vakmannen van Blom Lekdetectie. Een lek kan immers zeer schadelijke gevolgen hebben en vochtplekken, schimmels en een duffe geur veroorzaken. Bovendien loopt u het risico dat uw waterfactuur fiks de hoogte ingaat! Vermijd grotere schade en ongemakken aan uw woning en grijp snel in door een specialist van Blom Lekdetectie te contacteren.

Drogen

Bij een vochtprobleem klinkt drogen erg logisch, maar wanneer dient dat te gebeuren en hoe gaat dit in zijn werk ? Dat lichten we graag even toe. Vochtproblemen worden niet altijd veroorzaakt door lekkage. Opstijgend vocht in woningen is bijvoorbeeld een vaak voorkomend probleem. Maar vocht kan ook veroorzaakt worden door condensatieproblemen, infiltratie door het dak, ondergrondse infiltratie of een andere externe factor.

Inspectie

Met onze jarenlange kennis en ervaring in de installatie techniek is Blom Lekdetectie een goede partij bij het uitvoeren van inspecties. De inspecties die wij uitvoeren zijn uitlopend, voorbeelden hiervan zijn: er is twijfel de cv installatie wel goed is aan gesloten, de vloerverwarming lijkt niet goed te werken, de WTW installatie werkt niet naar behoren, het riool systeem werkt afdoende. Het kan ook zo zijn dat er een geschil is ontstaan tijdens de verbouwing en er is een second opinion gewenst.

waterlekkage schade
waterlekkage leiding
waterlekkage wand

ONZE TARIEVEN

Lekdetectie

475
/incl.BTW
 • een vast bedrag
 • inclusief rapport
 • gebruik van apparatuur
 • geen hak en breekwerk

Drogen

120
/incl.BTW
 • arbeid uur tarief
 • gebruik van apparatuur
 • specialistisch drogen
 • voorkom extra vocht schade

Inspectie

120
/incl.BTW
 • bedrag per uur
 • inclusief rapport
 • gebruik apparatuur
 • ook als second opinion

Onze werkzaamheden worden uitgevoerd door vakbekwame specialisten die met hun bus en apparatuur bij u op locatie komen. Als de specialist bij u aan de deur komt geldt een starttarief, plus een tarief voor gewerkte uren, aangevuld met kosten voor eventueel gebuikte materialen en parkeerkosten.

waterlekkage zandcement vloer
waterlekkage leiding
waterlekkage lekdetectie