Blom Lekdetectie Specialist in Lekdetectie en Vochtproblemen

Professionele lekdetectiediensten met jarenlange ervaring

Blom Lekdetectie is dé specialist als het gaat om het opsporen van moeilijk te vinden lekkages en vochtproblemen. Met onze jarenlange ervaring en gespecialiseerde apparatuur kunnen we snel en efficiënt lekkages lokaliseren, zonder dat er breek- en hakwerk aan te pas komt.
water lekkage leiding
vochtmeting wand

Breed scala aan diensten

Onze expertise strekt zich uit tot verschillende lekdetectiegebieden, waaronder waterleidingen, CV-, vloerverwarming- en gasleidingen. Of het nu gaat om kleine lekkages of complexe problemen, wij hebben de kennis en ervaring om elk type lek op te sporen en effectieve oplossingen te bieden.

Professionele lekdetectiediensten met jarenlange ervaring

Vochtproblemen en geurhinder

Naast lekdetectie kunnen wij u ook helpen bij andere vochtproblemen, veroorzaakt door bijvoorbeeld bouwkundige problemen of infiltratie. Onze experts kunnen de bron van het probleem opsporen en adviseren over het “drogen” van uw woning. Daarnaast bieden we oplossingen voor geurhinder, waarbij we gebruik maken van inspectiecamera’s of rookproeven om de oorzaak in het rioleringssysteem snel op te sporen en te verhelpen.

warmtebeeldcamera

Regio Noord-Holland

Gevestigd in Sint Pancras, Noord-Holland, bedienen wij de regio’s rond Haarlem, Heerhugowaard, Alkmaar, Purmerend, Hoorn, Zaandam, Enkhuizen en Castricum. Wij staan klaar om u te helpen bij het oplossen van lekkages, vochtproblemen en geurhinder.

Neem contact op voor professioneel advies

Heeft u te maken met een lekkage, vochtprobleem of geurhinder? Aarzel dan niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen. Onze experts voorzien u graag van professioneel advies en informeren u over de mogelijke oplossingen die wij u kunnen bieden. Kies voor Blom Lekdetectie voor snelle service en doeltreffende oplossingen zonder breek- en hakwerk.

Onze Diensten

Blom Lekdetectie is de specialist in het opsporen van moeilijk te vinden lekkages.

Lekdetectie

Blom Lekdetectie biedt geavanceerde lekdetectiediensten aan om snel en nauwkeurig lekkages op te sporen. Onze ervaren professionals gebruiken innovatieve methoden om verborgen lekkages te ontdekken, zonder ingrijpende bouwwerkzaamheden

groendak Lekdetectie

Met onze specifieke expertise en innovatieve technieken kunnen we lekkages in de dakbedekking onder het groendak nauwkeurig detecteren, zonder dat het groen of de tegels verwijderd hoeven te worden.

perslucht

bedrijfsbesparing

Blom Lekdetectie is een gespecialiseerd bedrijf dat zich richt op het opsporen van lekkages in persluchtsystemen binnen de industriële sector. Ons voornaamste doel is het in kaart brengen van deze lekkages, met als doel het realiseren van energiebesparingen voor onze klanten.

ONZE TARIEVEN

Lekdetectie

450
excl/BTW
  • een vast bedrag
  • inclusief rapport
  • gebruik van apparatuur
  • geen hak en breekwerk

Onze werkzaamheden worden uitgevoerd door vakbekwame specialisten die met hun bus en apparatuur bij u op locatie komen. Als de specialist bij u aan de deur komt gelden aangevulde kosten voor eventueel gebuikte materialen en parkeerkosten.

BLOM LEKDETECTIE

Expertise en ervaring

Blom Lekdetectie beschikt over een team van hoogopgeleide professionals met uitgebreide expertise en ervaring in lekdetectie. We hebben een bewezen staat van dienst en zijn vertrouwd met verschillende soorten lekdetectietechnieken en -apparatuur.

Geavanceerde technologie:

We maken gebruik van geavanceerde technologieën en innovatieve apparatuur om lekkages op te sporen. Dit stelt ons in staat om zelfs de kleinste lekkages te detecteren die mogelijk anders over het hoofd worden gezien.

Kostenbesparing

Het detecteren en aanpakken van lekkages kan ook helpen om onverwachte reparatiekosten en schade aan uw woning te voorkomen. Door proactief lekkages op te sporen en te verhelpen, kunt u grotere problemen en dure herstelwerkzaamheden in de toekomst vermijden.

Betrouwbare rapportage

Wij bieden gedetailleerde rapporten aan onze klanten met betrekking tot de gedetecteerde lekkages, inclusief de locatie, omvang en aanbevolen oplossingen. Deze rapporten dienen als waardevolle informatie voor het nemen van beslissingen en het plannen van reparaties.