Blom Lekdetectie

De specialist bij het vinden van een lekkage

Bel direct, zodat wij de oorzaak van de lekkage kunnen bespreken.

Bel direct, zodat wij de oorzaak van de lekkage kunnen bespreken.

water lekkage leiding

Lekdetectie

Lekdetectie

Drogen

Lekdetectie

Drogen

Inspectie

Vocht in huis Haarlem

Vocht in huis Haarlem? Bij Blom Lekdetectie weten we wat wij doen en kunnen vocht in huis in Haarlem en regio snel detecteren en oplossen. Wij hebben jarenlange ervaring en hebben veel kennis als het gaat om het oplossen van vocht in huis in regio Haarlem!

 

Gekwalificeerd en nauwkeurig – Vocht in huis Haarlem

Wij kunnen je met trots vertellen dat wij een team hebben dat gekwalificeerd is en nauwkeurig werkt. Onze manier van werken is het probleem van de lekkage opsporen, een grondige rapportage maken en dan de lekkage definitief oplossen. We houden van een transparante communicatie. Ons team levert vakwerk af en lost vocht in huis in Haarlem en regio voorgoed op!

Voor het oplossen van lekkages – vocht in huis Haarlem

Wij zijn hét bedrijf als het gaat om het uitvoeren van inspecties en verhelpen van lekkages. Wij hebben meer dan genoeg ervaring op het gebied van lekkages oplossen en daarom kunnen wij naast waterleidingen, ook lekkages opsporen in de cv, vloerverwarming en gasleidingen. Ook kan het mogelijk zijn dat er een lek is ontstaan door een bouwkundig probleem of iets anders, ook dat kunnen wij definitief oplossen. Wij werken zorgvuldig en snel zodat je zo min mogelijk hinder zult ondervinden van de werkzaamheden. Kortom, voor het vocht in huis in Haarlem of omgeving is ons bedrijf de beste!

Contact ons – vocht in huis Haarlem

Last van een vochtprobleem in huis in Haarlem of omgeving? Aarzel niet en neem direct contact met ons op zodat wij dit kunnen verhelpen. Een vochtprobleem kan erger worden met alle gevolgen van dien, waardoor je op extra hoge kosten wordt gejaagd. Ons team van Blom Lekdetectie komt bij je langs en lost elk vochtprobleem professioneel op!

Neem vrijblijvend contact met ons op
Bel ons: 06 – 14 79 00 07
Of mail ons: ic.blom@blomlekdetectie.nl

waterlekkage vloer
lekkage waterleiding
lekkage opsporen contactmicrofoon

Onze diensten

Lekdetectie

U weet of vermoedt dat u te maken heeft met een lekkage in huis en u heeft behoefte aan lekdetectie? Dan contacteert u zo snel mogelijk onze vakmannen van Blom Lekdetectie. Een lek kan immers zeer schadelijke gevolgen hebben en vochtplekken, schimmels en een duffe geur veroorzaken. Bovendien loopt u het risico dat uw waterfactuur fiks de hoogte ingaat! Vermijd grotere schade en ongemakken aan uw woning en grijp snel in door een specialist van Blom Lekdetectie te contacteren.

Drogen

Bij een vochtprobleem klinkt drogen erg logisch, maar wanneer dient dat te gebeuren en hoe gaat dit in zijn werk ? Dat lichten we graag even toe. Vochtproblemen worden niet altijd veroorzaakt door lekkage. Opstijgend vocht in woningen is bijvoorbeeld een vaak voorkomend probleem. Maar vocht kan ook veroorzaakt worden door condensatieproblemen, infiltratie door het dak, ondergrondse infiltratie of een andere externe factor.

Inspectie

Met onze jarenlange kennis en ervaring in de installatie techniek is Blom Lekdetectie een goede partij bij het uitvoeren van inspecties. De inspecties die wij uitvoeren zijn uitlopend, voorbeelden hiervan zijn: er is twijfel de cv installatie wel goed is aan gesloten, de vloerverwarming lijkt niet goed te werken, de WTW installatie werkt niet naar behoren, het riool systeem werkt afdoende. Het kan ook zo zijn dat er een geschil is ontstaan tijdens de verbouwing en er is een second opinion gewenst.

waterlekkage schade
waterlekkage leiding
waterlekkage wand

ONZE TARIEVEN

Lekdetectie

475
/incl.BTW
 • een vast bedrag
 • inclusief rapport
 • gebruik van apparatuur
 • geen hak en breekwerk

Drogen

120
/incl.BTW
 • arbeid uur tarief
 • gebruik van apparatuur
 • specialistisch drogen
 • voorkom extra vocht schade

Inspectie

120
/incl.BTW
 • bedrag per uur
 • inclusief rapport
 • gebruik apparatuur
 • ook als second opinion

Onze werkzaamheden worden uitgevoerd door vakbekwame specialisten die met hun bus en apparatuur bij u op locatie komen. Als de specialist bij u aan de deur komt geldt een starttarief, plus een tarief voor gewerkte uren, aangevuld met kosten voor eventueel gebuikte materialen en parkeerkosten.

waterlekkage zandcement vloer
waterlekkage leiding
waterlekkage lekdetectie